Søk innen 1. september:

Vil du spille på Eurosonic Noorderslag i 2023?

Av Tord Litleskare

| 24. august, 2022
Héloïse Letissier (til høyre), bedre kjent som Christine and the Queens, på scenen under Eurosonic i 2014. Hun er én av mange som har fått sitt gjennombrudd på showcasefestivalen i Nederland. Foto: Tord Litleskare

Héloïse Letissier (til høyre), bedre kjent som Christine and the Queens, på scenen under Eurosonic i 2014. Hun er én av mange som har fått sitt gjennombrudd på showcasefestivalen i Nederland.
Foto: Tord Litleskare

Eurosonic er en av de største showcasefestivalene og et viktig utstillingsvindu for live-bransjen i Europa.

2023-utgaven av festivalen går av stabelen 18. til 21. januar 2023, og artister og band kan søke om å få spille innen 1. september.

Søk om plass på programmet her.

Blant internasjonale band og artister som tidlig fikk opptre for et stort bransjepublikum i den nederlandske byen Groningen finner vi i dag kjente navn som Sam Smith, Dua Lipa, Shame, Alma og Christine and the Queen (bildet).

De Oosterpoort er stedet hvor Eurosonics rikholdige konferanseprogram går av stabelen på dagtid. Her er det også gode møteplasser for europeisk musikkbransje.  Foto: Bart Heemskerk

De Oosterpoort er stedet hvor Eurosonics rikholdige konferanseprogram går av stabelen på dagtid. Her er det også gode møteplasser for europeisk musikkbransje.
Foto: Bart Heemskerk

Norske artister og norsk bransje har vært godt representert på Eurosonic de siste årene. Music Norway gir reisetilskudd til artister og bransjerepresentanter for band som er booket til festivalen.

Du finner mer informasjon og kontaktperson på Music Norway sine nettsider.

Eurosonic trekker hvert år 4.000 musikkbransjedelegater (inkludert 400 internasjonale festivaler) til Nederland. På dagtid arrangeres det rundt 150 konferanseposter mens 350 europeiske artister opptrer på de mange konsertscenene i byen på kvelds- og nattestid.

Music Norway

Music Norway guider deg ut i det globale musikkmarkedet og spleiser deg med kontakter og muligheter. Vi er til stede der du trives aller best – på bransjetreff, konferanser og festivaler. Våre rådgivere sjekker inn med musikkbransjen i inn- og utland, og har oversikt på hvem, hvor og hvordan. Music Norway har verktøyene du trenger når mulighetene er der - gjennom veiledning, tilskudd og nettverk.

Besøk Music Norway