Personvern

Personvern hos Musikkontoret

Har du spørsmål om Musikkontorets behandling av personopplysninger, kan du ta kontakt med oss på hei@musikkontoret.no.

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gir informasjon om hvordan Musikkontoret, og de tilhørende musikkontorene Brak, Møst, Nord, Star, Sørf, Tempo og Øks, samler inn og bruker personopplysninger om de som henvender seg til oss.

Innsamling, lagring og bruk av personopplysninger omfatter blant annet henvendelser som sendes til oss på e-post eller med vanlig post, besøkende på våre nettsider og i våre lokaler.

Personvernerklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn personopplysninger om deg, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger du formidler til oss.

Musikkontoret jobber kontinuerlig med å sikre at dine personopplysninger behandles på en forsvarlig og sikker måte. Med personopplysninger menes enhver opplysning eller vurdering som direkte eller indirekte kan knyttes til deg som enkeltperson. Musikkontoret behandler opplysninger om deg i henhold til personopplysningsloven og annet relevant regelverk.

Informasjonskapsler

Musikkontoret.no, og tilhørende domener (herunder de syv musikkontorene Brak, Møst, Nord, Star, Sørf, Tempo og Øks), benytter såkalte «cookies» (informasjonskapsler). En cookie er en liten tekstfil som blir lagret på din harddisk av nettstedet du besøker. Filen inneholder informasjon og blir blant annet brukt til å støtte deg som bruker og til statistikk.

Det medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, og gjør at vi kan tilby deg en tjeneste som fungerer best mulig.

Funksjonen kan slås av i de fleste nettlesere gjennom et menyvalg som «innstillinger», «sikkerhet» eller lignende. Dette vil imidlertid få konsekvenser for bruken av nettstedet. Musikkontoret.no bruker cookies fra tredjepartstjenester som Craft og Fathom - i tillegg brukes Checkin i forbindelse med påmelding til våre arrangementer.