Personvern

Personvern hos Musikkontoret

Har du spørsmål om Musikkontorets behandling av personopplysninger, kan du ta kontakt med oss på hei@musikkontoret.no.

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gir informasjon om hvordan Musikkontoret, og de tilhørende musikkontorene BRAK, MØST, NORD, STAR, SØRF, TEMPO og ØKS, samler inn og bruker personopplysninger om de som henvender seg til oss.

Innsamling, lagring og bruk av personopplysninger omfatter blant annet henvendelser som sendes til oss på e-post eller med vanlig post, besøkende på våre nettsider og i våre lokaler.

Personvernerklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn personopplysninger om deg, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger du formidler til oss.

Musikkontoret jobber kontinuerlig med å sikre at dine personopplysninger behandles på en forsvarlig og sikker måte. Med personopplysninger menes enhver opplysning eller vurdering som direkte eller indirekte kan knyttes til deg som enkeltperson. Musikkontoret behandler opplysninger om deg i henhold til personopplysningsloven og annet relevant regelverk.

Tredjepartstjenester

Musikkontoret.no er bygget på Craft CMS av Feed.

Vi bruker analyseverktøyet Fathom, som ikke tar i bruk informasjonskapsler, såkalte «cookies», for å følge med på lesertall. I tillegg brukes Checkin i forbindelse med påmelding til våre arrangementer.

I en periode bruker vi Hotjar for å få bedre innsikt om bruken av musikkontoret.no. Hotjar er et verktøy som hjelper oss med å forstå brukermønstre (f.eks. hvor mye tid som blir brukt på de ulike sidene, hvilke lenker som klikkes, hva brukere liker og ikke, etc.), som gir oss mulighet til å forbedre tjenesten. Hotjar bruker informasjonskapsler (cookies) og andre verktøy for å samle data om brukermønstre og enheter (enhetens IP-addresse, som lagres på en anonymisert måte, enhetens skjermstørrelse og type, informasjon om hvilke nettleser som brukes, hvilket land enheten befinner seg i og enhetens foretrukne språk). Hotjar lagrer informasjonen i en pseudoanonymisert bruker-profil. Hverken Hotjar eller Musikkontoret vil bruke denne informasjonen til å identifisere individuelle brukere. For ytterligere informasjon, se Hotjar sin personvernerklæring.

Du kan velge bort opprettelsen av en brukerprofil, Hotjars lagring av data om din bruk av nettstedet vårt og Hotjars bruk av informasjonskapsler på andre nettsteder ved å følge denne lenken.

Musikkontoret har også profiler på de sosiale mediene Facebook, Instagram, Twitter og LinkedIn. I tillegg har vi en egen kanal på YouTube.

Du kan følge linkene over for å lese mer om hvordan disse tredjepartstjenestene bruker informasjonskapsler.