Personvern

Personvern hos Musikkontoret

Har du spørsmål om Musikkontorets behandling av personopplysninger, kan du ta kontakt med oss på hei@musikkontoret.no.

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gir informasjon om hvordan Musikkontoret, og de tilhørende musikkontorene BRAK, MØST, NORD, STAR, SØRF, TEMPO og ØKS, samler inn og bruker personopplysninger om de som henvender seg til oss.

Innsamling, lagring og bruk av personopplysninger omfatter blant annet henvendelser som sendes til oss på e-post eller med vanlig post, besøkende på våre nettsider og i våre lokaler.

Personvernerklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn personopplysninger om deg, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger du formidler til oss.

Musikkontoret jobber kontinuerlig med å sikre at dine personopplysninger behandles på en forsvarlig og sikker måte. Med personopplysninger menes enhver opplysning eller vurdering som direkte eller indirekte kan knyttes til deg som enkeltperson. Musikkontoret behandler opplysninger om deg i henhold til personopplysningsloven og annet relevant regelverk.

Tredjepartstjenester

Musikkontoret.no er bygget på Craft CMS.

Vi bruker analyseverktøyet Fathom, som ikke tar i bruk informasjonskapsler, såkalte «cookies», for å følge med på lesertall. I tillegg brukes Checkin i forbindelse med påmelding til våre arrangementer.

Musikkontoret har også profiler på de sosiale mediene Facebook, Instagram, Twitter og LinkedIn.

Du kan følge linkene over for å lese mer om hvordan disse tredjepartstjenestene bruker informasjonskapsler.