Musikkforleggerne:

Påmeldingen til Musikkforleggerprisen 2023 er åpen

Av Tord Litleskare

| 24. oktober, 2022
Kristoffer Lo (GILT) og Fay Wildhagen (Budde Music Publishing) på scenen under utdelingen av Musikkforleggerprisen 2022 på Sentralen i Oslo. De to vant pris for Årets synkronisering for musikken til dokumentarfilmen «Aksel Lund Svindal». Foto: akam1k3

Kristoffer Lo (GILT) og Fay Wildhagen (Budde Music Publishing) på scenen under utdelingen av Musikkforleggerprisen 2022 på Sentralen i Oslo. De to vant pris for Årets synkronisering for musikken til dokumentarfilmen «Aksel Lund Svindal».
Foto: akam1k3

Musikkforlag og opphavere kan nå melde på bidrag til prisutdelingen som går av stabelen i mars 2023.

Det kan meldes på innen fire kategorier: Årets opphaver, årets gjennombrudd, årets verk og årets synkronisering.

I tillegg til de fire kategoriene vil det bli delt ut priser for årets mest spilte låt, samt årets ærespris, når Musikkforleggerprisen 2023 arrangeres i Kulturkirken Jakob i Oslo 29. mars neste år.

— Det skapes enormt mye god musikk av norske låtskrivere, tekstforfattere og komponister hvert år. Det er disse opphaverne og deres musikkforlag vi ønsker å løfte frem og hedre på Musikkforleggerprisen, sier prosjektleder for Musikkforleggerprisen Ingrid Ytre-Arne.

Påmeldingsfristen er 20. november 2022 kl. 23.59. Du finner skjema for påmelding på Musikkforleggernes nettsider.

Musikkforleggerprisen

Musikkforleggerprisen arrangeres av Musikkforleggerne, foreningen for norske musikkforlag. Prisen hedrer musikkforlag og deres opphavere som er medlem i Tono, for deres arbeid og resultater i året som har gått. Prisen er den eneste av sitt slag i Norge.

Finn ut mer