Alle prosjekter

Reise til SPOT 2023

I 2023 reiser Musikkontoret Sørf med en delegasjon til Spotfestivalen i Aarhus, Danmark. Her kan du lese mer om prosjektet og søke om å delta.

SPOT er en årlig musikkfestival og møtested for aktører i den danske og internasjonale musikkindustri som arrangeres i Aarhus, Danmark. Festivalen har rundt 200 konserter i ulike sjangere i løpet av to dager og samler rundt 8000 mennesker hvorav 1200 er lokale og internasjonale musikkbransjeaktører. I tillegg til konsertene arrangerer festivalen også en konferanse som tar opp ulike temaer innfor musikkindustrien.

Under Spotfestivalen 2023 reiser Sørf med en egen delegasjon til festivalen. Vi kommer til å ha en egen scene hvor det er 3 band/artister fra Kristiansand som får opptre. Samtidig skal vi også reise nedover med musikkbransje fra Kristiansand for å styrke samarbeidet med Danmark.

Formålet med reisen er å skape nye samarbeidsmuligheter og å øke kjennskapen til musikk fra Kristiansand i Danmark. Delegasjonen vil delta på flere konserter og arrangementer for å vise frem musikken fra Kristiansand til et dansk publikum, samtidig som delegasjonen blir bedre kjent med det danske markedet.

Spot arrangeres 5.-6. mai 2023.

Praktisk info

Søknadsfrist 6. februar.

Dette prosjektet er støttet av Kristiansand Kommune og Cultiva Ekspress og ville ikke vært mulig å gjennomføre uten samarbeidet med dem.