Song:Expo 2023 - Takk for i år!

Av Anita Øverland

| 07. desember, 2023
WPR06701 Foto Emilie Wulff Skårild

Foto: Emilie Wulff Skårild

I en hel uke i oktober pulserte Musikkbyen Trondheim av kreativ energi da Musikkontoret Tempo arrangerte Trondheim Song:Expo for 13. gang!

Trondheim ble igjen et samlingspunkt for både lokale og internasjonale talenter fra land som Norge, Sverige, Storbritannia, USA og Sør-Korea. Gjennom syv dager og 58 unike sessions fordelt på en nasjonal og en internasjonal camp har nær hundre deltakere produsert over 60 ferske låter. Kanskje hører du musikken fra årets camp på en internasjonal toppliste i nær fremtid!

Trondheim Song:Expo arrangeres av Musikkontoret Tempo, og foregår på Musikkbyen Trondheim, et samlokaliseringsprosjekt bestående av 12 studioer hvor noen av Trondheims dyktigste låtskrivere og produsenter holder til.

WPR06840 Foto Emilie Wulff Skårild

Foto: Emilie Wulff Skårild

WPR06504 Foto Emilie Wulff Skårild

Foto: Emilie Wulff Skårild

WPR07127 Foto Emilie Wulff Skårild

Foto: Emilie Wulff Skårild

WPR07251 Foto Emilie Wulff Skårild

Foto: Emilie Wulff Skårild

WPR06363 Foto Emilie Wulff Skårild

Foto: Emilie Wulff Skårild

WPR07225 Foto Emilie Wulff Skårild

Foto: Emilie Wulff Skårild

WPR06458 Foto Emilie Wulff Skårild

Foto: Emilie Wulff Skårild

WPR07258 Foto Emilie Wulff Skårild

Foto: Emilie Wulff Skårild

WPR07199 Foto Emilie Wulff Skårild

Foto: Emilie Wulff Skårild

Takk til våre samarbeidspartnere!

Song:Expo 2023 ble arrangert takket være støtte fra samarbeidspartnere som Trondheim Kommune, Møre og Romsdal fylkeskommune, Trøndelag Fylkeskommune, Kulturdirektoratet, Kreation Music Rights, TONO, Music Norway, 4Sound, Dsign Music og Sparebank 1 Midt-Norge.

Song Expofilmbakgrunn

Video: Ingvild Winge

Noen av samarbeidspartnerne bidro med faglig innhold. TONO var til stede med åpent kontor og besvarte spørsmål deltakerne hadde. SM Entertainment og Kreation Music Rights og andre nasjonale og internasjonale plateselskaper var også å finne på årets Song:Expo for å presentere leads til deltakerne. Her beskriver plateselskapene hvilken type musikk de er på utkikk etter til spesifikke artister og grupper. I etterkant av campen blir alle låtene presentert til plateselskapene.

Andre internasjonale bransjeaktører deltok også, med inspirerende feedbackpanel bestående av produsentduo Moonshine og låtskriver og produsent JINBYJIN.

WPR06787 Foto Emilie Wulff Skårild
WPR06520 Foto Emilie Wulff Skårild
WPR06584 Foto Emilie Wulff Skårild
WPR07404 Foto Emilie Wulff Skårild
Song Expofilmbakgrunn

Video: Ingvild Winge

Takk for i år!

En stor takk rettes til årets deltakere, som med sitt engasjement og talent gjorde Song:Expo 2023 til en suksess. Datoene for neste års camp vil bli kunngjort våren 2024. For oppdatert informasjon, følg med på Song:Expo sine nettsider og sosiale medier.

Skjermbilde 2023 12 11 kl 20 08 24