Promo, kontrakter og managerrollen:

Little Big Sister på norgesturné med musikkontorene

Av Tord Litleskare

| 08. september, 2022
Limita Lunde, Trine Jacobsen, Marthe Vee og Silje Larsen Borgan fra Little Big Sister skal denne høsten dele sine erfaringer landet rundt i regi av musikkontorene. Foto: Kaja Bruskeland

Limita Lunde, Trine Jacobsen, Marthe Vee og Silje Larsen Borgan fra Little Big Sister skal denne høsten dele sine erfaringer landet rundt i regi av musikkontorene.
Foto: Kaja Bruskeland

Little Big Sister er blant annet management for Karpe, Emilie Nicolas, Cezinando og Marit Larsen. Denne høsten skal de dele sine erfaringer landet rundt.

Foredragsturnéen, som skal ta for seg temaer som artistutvikling, promotering, kontrakter og strategisk bruk av sosiale medier, skal innom Tromsø, Bodø, Gjøvik, Halden, Trondheim, Kristiansand, Sandefjord, Bergen og Stavanger i løpet av oktober og november.

— Vi gleder oss til å reise ut for å prate om jobben vi brenner for, og møte folk som er nysgjerrig på bransjen – enten for et liv i kulissene, eller på scenen. sier Silje Larsen Borgan, manager og medeier i Little Big Sister.

Du finner mer informasjon om foredragsturnéen til Little Big Sister i vår arrangementsoversikt.

Stjernetung stall

Little Big Sister ble startet i 2015 og er et selskap som tilbyr management, promo, prosjektledelse, workshops og rådgivning.

De har spesialisert seg på musikkbransjen og er i dag management for Karpe, Emilie Nicolas, Cezinando, Marit Larsen, Gabrielle, Sval, B-Boy Myhre og ARY.

Det var stort oppmøte da Little Big Sister besøkte Landmark i 2019, i regi av Musikkontoret Brak. Her er Trine Jacobsen og Silje Larsen Borgan på scenen. Foto: Øystein Haara

Det var stort oppmøte da Little Big Sister besøkte Landmark i 2019, i regi av Musikkontoret Brak. Her er Trine Jacobsen og Silje Larsen Borgan på scenen.
Foto: Øystein Haara

Har mye å lære bort

Det er de syv musikkontorene som har satt opp høstens turné med Little Big Sister.

— Dette vet vi kommer til å bli populært! Little Big Sister er et selskap som går foran og viser vei - bare se hva de har fått til med artister som Karpe, Emilie Nicholas og Cezinando. De har rett og slett vært både kreative og smarte over flere år, og bygget opp sitt eget selskap og mange av våre største artister. Det er klart de har mye å lære bort, sier Trond Moe-Larsen i Musikkontoret MØST.

Han legger til:

— Denne turneen viser også det samarbeidet vi har blant musikkontorene nå. Med Musikkontoret.no har dette blitt tydeligere for alle, men vi er jo fortsatt fysiske kontor som lager fysiske møteplasser, og da er det bra å ta samarbeidet ut i en turné som dette.

Her kan du møte Little Big Sister i høst:

26.10: Tvibit, Tromsø
27.10: Beddingen Kulturhus, Bodø
29.10: Gjøvik Kino og Scene, Gjøvik
05.11: Halden Kulturhus, Halden
08.11: Musikkbyen Trondheim, Trondheim
15.11: UiA, Kristiansand
19.11: Kurbadhagen, Sandefjord
22.11: Landmark, Bergen
23.11: Tou Scene, Stavanger

Mer informasjon om påmelding finner du i vår arrangementsoversikt.