Workshop: Lev av talentene dine

Sted Tvibit, Tromsø
Dato og tid 10. mai 2023, 12:00
Påmelding Påmelding her
Banner Lev av talentene dine 10 mai Tvibit

Dette er et 4 timers kurs inkl lunsj som handler om å omsette visjon/ idé til konkret handlingsplan slik at du kan leve av musikken og kunsten. Med stor respekt for de kreative impulsene og den indre kunstneriske verdenen vil du lære hvordan du går frem for å kunne leve av kunsten din.

Vi starter fra et kreativt og lyttende ståsted, og arbeider med spørsmålene:
Hva vil jeg med min musikk/ kunst? Hva er det dypeste uttrykket? Hva er det viktigste for meg? Hvor skal pengene komme fra, og hvordan?

Vi går derfra helt ut i den konkrete verden og skaper en plan for din fremtidige inntekt. De fleste kunstnere arbeider i en vekselvirkning mellom kunst for kunstens skyld og prosjekter og arbeid som gir økonomisk uttelling. Det handler om å få disse to nivåene til å fungere så tett inn mot hverandre som mulig, og å samtidig skille mellom hva man gjør når. Det handler om å gi den indre kunstneren så mye plass som mulig, men samtidig beskytte deg selv fra å stå uten eller med altfor lav inntekt. Du går ut fra kurset med et eksemplar av boken "Lev av talentene dine" og en helt konkret handlingsplan for hvordan du kan leve av dine talenter.

Vi starter med en felles lunsj i salen på Tvibit kl 12 (meld in ev matallergier når du registrerer deg) og holder på til kl 16.

NB! BEGRENSET ANTALL PLASSER (Workshopen er gratis men påmelding er bindende - meld ifra seinest dagen før hvis du skulle bli forhindret etter at du meldt deg på).

Cc144e 4b71 c735 bf7 da0e372dd0c Sonia Loinsworth1 Foto Lasse Berre

Sonia Loinsworth er sanger, komponist, kulturprodusent og seriegründer. Hun har etablert og drevet ni landsdekkende bedrifter og to ideelle organisasjoner. Hun har en 30 år lang karriere bak seg som sanger med egenskrevet musikk og har reist Europa rundt med konserter og undervisning i sang og indre fordypning. Sonia har holdt over 3000 konserter for barn og voksne og driver i dag Barnas Musikkteater, som er Norges største tilbyder av konserter og scenekunstforestillinger for barn.