Music Norway i samtale med Anna of the North

Sted Musikkbyen Trondheim
Dato og tid 29. nov. 2022, 16:30
Påmelding Meld deg på her
Anna Of The North Shoot Robinboee Hires 136

Foto: Robinboee Hires

Den 29. november kommer Music Norway til Musikkbyen Trondheim for å snakke om mulighetene innenfor norsk musikkeksport. Artist og låtskriver Anna of the North blir med for å dele sin erfaring med en internasjonal karriere.

16:30-16:50: Hvem er Music Norway, hvordan kan de bistå deg som bransjeaktører eller musiker rundt din internasjonale satsning? Info om rådgivere, program og tilskuddsordninger.

17:00-17:45: Fra Gjøvik til Los Angeles, samtale med Anna of the North om hvordan hun har bygget sin karriere og satser internasjonalt.

Anna of the North
Anna of the North har en uvanlig, men stor karriere. Hun fikk tidlig sitt største og mest trofaste publikum utenfor Norge, og har i flere år turnert verden rundt. I tillegg til å spille på flere store festival og venues på de fleste kontinent, har hun blant annet samarbeidet med artister som Tyler the Creator, G-Easy og Snakehips. Hun er aktuell med sitt 3. album «crazy life» i november og vil blant annet fortelle hvordan et album og release-løp ser ut for henne, fra første idé, og veien frem til albumet skal på turné.

Erlend Buflaten
Erlend jobbet 4 år i Music Norway som prosjektleder og internasjonalt PR-ansvarlig, før han startet opp 0102 Management i 2018 hvor han jobber med artister og produsenter, og med eksportprosjekter innen musikk og mote. Erlend er vikar i Music Norway i 2022.