Låtskriverseminar med Bendik, Sebastian Zalo og Daniela Reyes

Sted Kulturhuset, Oslo
Dato 20. november 2021 - 21. november 2021
Påmelding Meld deg på
FB IMG 1635966586710

Norsk Viseforum er stolte av presentere en svært spennende og stjernespekket, faglig helg for låtskrivere 20. og 21. november. Låtskrivere i alle sjangre er velkommen!

Siden hun gjorde sitt inntog som Bendik har Silje Halstensen, som hun egentlig heter, utgitt flere kritikerroste album og spilt hundrevis av konserter. Som låtskriver har hun stor kunstnerisk bredde, og smir båndet mellom pop, elektronika og tradisjonell låtskriving på en særegen måte.Bendik holder en spennende workshop for oss lørdag formiddag.

Bylarm 2020 Data

Lørdag 16.00-17.30

Oslo Låtskriverforum presenterer:
Låtskriversamtale og minikonsert med Daniela Reyes

De som har sett Daniela Reyes spille, glemmer det ikke med det første. Det er noe med de skjøre og litt vindskeive sangene som hun formidler med en kombinasjon av intens tilstedeværelse, stor musikalitet og selvsikkerhet som gjør et sterkt inntrykk på publikum.Hvordan jobber Daniela Reyes når hun skriver låter? Artisten som mottok Norsk Viseforums Artiststipend 2021, og vil snakke om sin låtskriving i samtale med Oslo Låtskriverforum.Søndag 11.00-14.3

Workshop med Sebastian Zalo

Våren 2021 ga Sebastian Zalo etablerte artister og norske tv-seere hakeslepp med sine tolkninger av kjente og kjære låter i «De neste» i beste sendetid på NRK. Zalo er målrettet, hardtarbeidende og overrasket ingen da han ble nominert til P3 Gull for «årets nykommer» og Spellemannsprisen http://185.193.216.186/admin/entries/events/36125-latskriverseminar-med-bendik-sebastian-zalo-og-daniela-reyes#for «Årets gjennombrudd» i 2020.Sebastian Zalo holder en åpenhjertet workshop for oss søndag formiddag sammen med sin dyktige produsent August Stubø, kjent under artistnavnet Gus Polden.

Norsk Viseforum

Norsk Viseforum er en medlems- og interesseorganisasjon for låtskrivere, viseartister og viseklubber i Norge. Vi arbeider for å styrke betydningen og vilkårene for visekunst og sanglyrikk.

Besøk Norsk Viseforum