Heldagsseminar med Frilanslivet:

Hvordan søke tilskudd til kulturprosjekter?

Sted Factory Tøyen, Oslo
Dato og tid 07. feb. 2023, 08:30
Påmelding Meld deg på her
SAS Frilanslivet 3 283 lowres

Har du en idé til ett eller flere drømmeprosjekter du gjerne vil realisere? Bli med på vårt heldagsseminar hvor du lærer hvordan du søker støtte (tilskudd) slik at du er bedre rustet til å få finansiert prosjektet ditt!

Tilskuddsordningene til Kulturrådet, Fritt Ord og andre organisasjoner er en viktig finansieringskilde til mange kulturprosjekter. Men å søke støtte (tilskudd) tar tid og terskelen kan kjennes skyhøy! For å hjelpe deg på vei arrangerer vi et heldagsseminar om å søke tilskudd!

Hanna og Christina lever av å starte og drive frem egne prosjekter. Til sammen har vi mottatt tilskudd på mer enn fire millioner kroner til forskjellige kunst- og kulturprosjekter.

Dette er seminaret vi skulle ønske fantes da vi gikk i gang! Vi har sendt over hundre søknader og har virkelig brukt tid på å lære oss håndverket. Vi deler tipsene du ikke kan google deg til og gir deg vår innsideinfo fra to utøvere sitt ståsted.

Målet vårt er å øke din kompetanse slik at du får finansiert ditt prosjekt - og det blir flere knallbra kulturprosjekter der ute!

Praktisk info

Pris: 1.650 kroner (fritatt moms) om du kjøper billett innen utgangen av 2. februar. Etter 2. februar stiger prisen til 2.200 kr. Prisen inkluderer kaffe i løpet av dagen og en superdigg lunsj fra Håndbakt Oslo.

Tidspunkt: Dørene åpner 08:30, servering av kaffe og bakst. Faglig program starter presis 09:00, varer frem til 17.00.

Sted: Factory Tøyen, Kjølberggata 21, 0653 Oslo. Seminaret holdes i «The Hall», inngang 7, bak bygget.

Seminarinnhold

Modul 1: Vår tilskuddsreise og hvordan det har beriket vårt frilansliv + Q&A

Modul 2: Kjapt overblikk over tilskuddsordninger, hva de krever og hvordan orientere seg + Q&A

Lunsj

Modul 3: Slik lager du prosjektbeskrivelse + Q&A

Modul 4: Slik setter du opp budsjett + Q&A

Modul 5: Vi oppsummerer våre beste tips + Q&A