Tryggere på scena

Hvordan overvinne sceneskrekken?

Sted Sal 1, Bygg K, UiA, Gimlemoen Campus
Dato og tid 08. sep. 2023, 14:00
Tryggere på scena SØRF

Har du noen gang følt sommerfuglene i magen før du skal stå på scenen? Ønsker du å utstråle selvtillit og trygghet mens du opptrer, og redusere over-tenking? Velkommen til «Tryggere på scena» – et inspirerende foredrag med musiker Simen Børven og professor i prestasjonspsykologi Nils Harald Sødal.

Som solist ved den Norske Opera&Ballett var Nils H Sødal med på å utvikle et samarbeid med Olympiatoppen knyttet til det å prestere under press. Han tok en doktorgrad i prestasjonspsykologi ved Kunsthøgskolen i Oslo og jobber i dag opp mot kunstfeltet, næringsliv og store offentlige institusjoner som coach og foredragsholder. Gjennom å kombinere kunstnerisk tenkning med prinsipper hentet fra toppidretten har Sødal utviklet en unik metode som har vist seg svært effektiv når det gjelder å håndtere prestasjonsangst og være på sitt beste når det gjelder.

De siste 10 årene har Simen Børven (bass, vox, keys) turnert verden rundt med rockebandet Leprous, der de blant annet har spilt prime time på Hell Fest-festivalen foran 40 000+ mennesker, tillegg til å opptre på legendariske scener som Royal Albert Hall og Apollo Hammersmith. Simen er utdannet lektor i musikk og representerer den ufaglærte, erfaringsbaserte delen av seminaret, og skal presentere deler av fra foredraget "Tryggere på scenen", som han utviklet for Næringsforeningen i Kristiansand.

Seminaret er åpent for alle musikkstudenter og SØRF-medlemmer, og består av tre deler:

- Simen Børven, som skal snakke erfaringsbasert (ca. 20 min.)
- Nils Harald Sødal, med vitenskapelig vinkel (ca. 20 min.)
- Liten pause der Sonus Linjeforening stiller med kaffe og snacks
- Q&A med Nils Harald og Simen, der alle kan stille spørsmål