Seminar om stress og mestring:

Full kontroll?

Sted Litteraturhuset, Bergen
Dato og tid 09. mai 2022, 18:00
Checkin fullkontroll

Ønsker du lære mer om håndtering av stress i arbeidshverdagen? Vil du å forstå hvordan du kan snu dårlig humør og regulere plagsomme tanker og følelser?

Musikere sliter mer. Hvorfor det? Hva er vanlige feil folk gjør når de prøver å få “full kontroll”? Hvordan mestrer man, og når er man for psyk til å mestre selv? Vi ser på hvordan musikk og følelser henger sammen, og hvordan musikk kan være godt for helsen.

Meld deg på seminaret under.

Seminaret holdes av psykolog Lars Husdal Dyngeland. Lars har erfaring med mange problemstillinger bl.a. gjennom sitt arbeid på døgn- og allmenpoliklinisk avdeling i spesialisthelsetjenesten. Nå jobber han som selvstendig næringsdrivende og samarbeider med bl.a. Onlinepsykologene. Han jobber psykoterapeutisk med forankring i psykodynamisk teori og kunnskap om følelser, ubevisste prosesser og tilknytning.

“FULL KONTROLL?” er et resultat av en undersøkelse Brak gjorde tidligere i år om psykisk helse hos artister og musikere.

Seminaret arrangeres i Alver på Litteraturhuset. Litteraturhuset ligger i sentrum av Bergen og har hovedinngang i Østre Skostredet 5. Inngangen fra Vestre Skostredet er tilrettelagt for barnevogn og rullestol. Her er det også sykkelparkering. Huset har heis og teleslynge.