Arrangørsamling for studentarrangører

Sted Kristiansand
Dato 21. oktober 2022 - 22. oktober 2022
Arrangørsamling kristiansand

Norske Kulturarrangører, SiA og Sørf arrangerer samling for studentarrangører i Kristiansand.

Fredag: 18-21
Lørdag: 11-16

Meld deg på her: https://konsertarrangor.wufoo.com/forms/m1njfxe80xk382z/

Kurset er gratis og åpnet for alle.

Vi tror at noe av det beste valget man kan ta som student er å bli studentarrangør. Ved å engasjere seg i et studenthus eller studentforening gir ikke bare en unik erfaring, men man får også tilgang til et nettverk som kan få betydning resten av livet, både privat og profesjonelt.

De fleste som engasjerer seg som studentarrangører gjør som regel dette ofte for en begrenset periode. Da blir det desto viktigere å ha en grunnleggende forståelse på hva det innebærer å lede og drive en arrangørorganisasjon.

Norske Kulturarrangører ønsker å bidra til at alle som er engasjert i studentarrangementer skal kjenne at de har den nødvendige kunnskapen og tryggheten som kreves for å lage gode arrangementer. En viktig del av denne satsingen er dette kurset, en arrangørsamling for studentarrangører, og som vi skal sette opp flere steder i landet.

På arrangørsamlingen for studentarrangører får du lære mer om:

  • Hvordan skape gode arrangementer.
  • Ledelse av arrangement.
  • Kommunikasjon som skaper engasjement, blant de frivillige og hos publikum.
  • Karriere i musikkbransjen og på arrangørfeltet.

Kurset er en del av prosjektet «Rekruttering og lederutvikling i arrangørfeltet», med mål om å bidra til økt rekruttering til arrangørbransjen, inspirere til å velge arrangørfeltet som karrierevei og støtte og utvikle unge ledere og ildsjeler.

Kursledelse:
Ketil Hvindenbråten er faglig ansvarlig for arrangørsamlingen for studentarrangører. Han er fast kursholder hos NKA, og har også bidratt til å utvikle organisasjonens kurstilbud for unge arrangører og lederprogrammer. Med sin bakgrunn som konsulent i organisasjon og ledelse er han vant til å møte ulike organisasjoner med forskjellige utfordringer.Ketil har jobbet med arrangementer hele livet, og har blant annet jobbet med Norwegian Wood, Slottsfjell, Midgardsblot og jobber nå som produksjonsleder i Kongsberg Jazzfestival.

Magni Sørløkk har utdanning i PR og kommunikasjon fra Handelshøyskolen BI og jobber til daglig som PR-ansvarlig i Playground Music Scandinavia. Hun har lang erfaring med presse, markedsføring og sosiale medier for artister og festivaler gjennom blant andre ACT Entertainment, Trænafestivalen, Øyafestivalen, Pstereo og Spellemann.I tillegg til sin tunge kommunikasjonserfaring fra musikkbransjen så har Magni en fortid som studentarrangør på Chateau Neuf i Oslo. Hun har med det erfaring på hvilke utfordringer studentarrangører står overfor.