Åpent hus med Music Norway

Sted The Conduit, Oslo
Dato og tid 16. nov. 2023, 14:00
Påmelding Meld deg på her
Ny banner MN AFRO77 jpg

I denne versjonen av Åpent Hus får Music Norway besøk av Christel Kayibi jobber som er direktør for repertoarstrategi for Afrika i Sony Musics team for kontinental-Europa og Afrika.

Christel skal gi oss en oversikt over de største musikk markedene på det afrikanske kontinentet.

Hvem er de viktige aktørene? Hvilke plattformer og møteplasser burde man prioritere, og hvordan kan vi brygge broer mellom Norge og det afrikanske kontinentet?

Music Norway

Music Norway guider deg ut i det globale musikkmarkedet og spleiser deg med kontakter og muligheter. Vi er til stede der du trives aller best – på bransjetreff, konferanser og festivaler. Våre rådgivere sjekker inn med musikkbransjen i inn- og utland, og har oversikt på hvem, hvor og hvordan. Music Norway har verktøyene du trenger når mulighetene er der - gjennom veiledning, tilskudd og nettverk.

Besøk Music Norway

Etter presentasjonen blir det en Q&A og samtale med Christel og Stephanie Owusu fra Sony Music Norway.

Stephanie er med i Masterclass 2023 og Stephanie jobber med Social Media & Digital Marketing i Sony Music Norway og har ansvaret for utvikling og gjennomføring av strategier for sosiale medier, digitalt innhold og kampanjer, både for selskapets lokale og internasjonale roster. Stephanie driver også AFRONORDIC, som er et initiativ som fokuserer på afrobeats og afrikansk musikk.