Veiledning

Står du fast? Er du usikker på neste steg? Vi hjelper deg med ditt prosjekt, enten du er musiker, arrangør eller driver selskap.

Send forespørsel om veiledning

Navn

Inkluder spesifikk informasjon så vi kan forberede oss så godt som mulig før timen din, f.eks. navn på band/prosjekt/selskap o.l.

Vil du møtes fysisk eller digitalt?

Vi er tilgjengelig for veiledning alle hverdager mellom 10-16. Bruk skjemaet for å sende forespørsel!

4 3 WPR02636

Jørgen Norby

Prosjektleder

Jørgen er prosjektleder for Musikkbyen Trondheim, har mastergrad i Musikkteknologi og er vokalist og gitarist i bandet Obzene. Har du spørsmål om innspilling av musikk? Eller er du interessert i kontorplass eller studio på Musikkbyen Trondheim? Ta kontakt med Jørgen!

Trondheim

Kontakt meg om

Medlemsveiledning, Musikkbyen Trondheim, innspilling av musikk

Oda

Oda Moen Tjørstad

Prosjekt- og kommunikasjonsansvarlig

Oda er prosjektleder for Trondheim Song:Expo, og har bred erfaring fra arrangørfeltet. Trenger du rådgivning på et av dine prosjekter? Eller ønsker du tips til hvordan du kan finne nye låtskriverpartnere i Midt-Norge? Ta kontakt med Oda!

Trondheim

Kontakt meg om

Medlemsveiledning, Trondheim Song:Expo, arrangementsplanlegging og søknadsskriving

WPR03715

Per Jørgen Pedersen

Daglig leder

Per Jørgen har lang erfaring fra platebransjen, alt fra salg, distribusjon og promo. Har du spørsmål rundt utgivelse av musikk? Eller lurer du på hvilke kurs og aktiviteter Tempo tilbyr som er relevante for deg som artist? Ta kontakt med Per Jørgen!

Trondheim

Kontakt meg om

Samarbeid, presse, utgivelse av musikk og kurs- og aktivitetstilbud