Veiledning

Står du fast? Er du usikker på neste steg? Vi hjelper deg med ditt prosjekt, enten du er musiker, arrangør eller driver selskap.

Send forespørsel om veiledning

Navn

Inkluder spesifikk informasjon så vi kan forberede oss så godt som mulig før timen din, f.eks. navn på band/prosjekt/selskap o.l.

Vil du møtes fysisk eller digitalt?

Vi er tilgjengelig for veiledning alle hverdager mellom 10-16. Bruk skjemaet for å sende forespørsel!

4 3 WPR02636

Jørgen Norby

Prosjektleder

Jørgen er prosjektleder for Musikkbyen Trondheim, har mastergrad i Musikkteknologi og er vokalist og gitarist i bandet Obzene. Har du spørsmål om innspilling av musikk? Eller er du interessert i kontorplass eller studio på Musikkbyen Trondheim? Ta kontakt med Jørgen!

Trondheim

Kontakt meg om

Medlemsveiledning, Musikkbyen Trondheim, artistuvikling, promo av musikk, innspilling av musikk

WPR03715

Per Jørgen Pedersen

Daglig leder

Per Jørgen har lang erfaring fra platebransjen, alt fra salg, distribusjon og promo. Har du spørsmål rundt utgivelse av musikk? Lurer du på hvilke kurs og aktiviteter Tempo tilbyr som er relevante for deg som artist? Eller har du spørsmål knyttet til Trondheim Song:Expo? Ta kontakt med Per Jørgen!

Trondheim

Kontakt meg om

Samarbeid, presse, Trondheim Song:Expo, utgivelse av musikk og kurs- og aktivitetstilbud

Anita

Anita Ommedal Øverland

Prosjekt- og kommunikasjonsansvarlig

Anita er prosjekt- og kommunikasjonsansvarlig i Musikkontoret Tempo. Hun tar en bachelor i Music Business Management, og kan svare på spørsmål rundt artistutvikling og karriereplanlegging. Lurer du på noe knyttet til våre kurs og aktiviteter? Eller har du spørsmål om Song:Expo? Ta kontakt med Anita!

Trondheim

Kontakt meg om

Trondheim Song:Expo, kurs og aktiviteter, artistutvikling og karriereplanlegging