Alle prosjekter

RADAR

Har du lyst å vise frem og få tilbakemeldinger på den ferskeste musikken din? Sammen med All Things Live samler vi låtskrivere, artister, produsenter og bransjefolk for spille opp uutgitte låter og prate musikk. Bli kjent med nye musikere og bransjefolk – og hør musikken som ikke er ute ennå!

RADAR LOGO MAIN 006

Sitter du på uutgitt låtmateriale som du ønsker tilbakemelding eller innspill på?

Send inn ditt bidrag så kanskje vi plukker opp nettopp din låt til en en feedback session. Her kan du både få vist fram materialet du jobber med, og få tilbakemeldinger fra flinke bransjefolk og andre låtskrivere.

Det kan være både uferdige låter hvor du kan få innspill på ferdigstilling av låta, eller ferdige uutgitte låter der vi kan diskutere plan og strategi for utgivelse.

Vi lover ærlige, konstruktive og respektfulle tilbakemeldinger, og gode samtaler om musikk med ekte musikkelskere!

RADAR blir en intim og hyggelig kveld hvor du kan bli kjent med flere i bransjen og høre den musikken vi kommer til å legge inn på favoritt-spillelistene våre om et halvt år. Det som deles blir for de som kommer på RADAR, musikken deles selvsagt ikke med noen andre enn de som er i rommet.

Send inn ditt bidrag i skjemaet under, og den vil bli vurdert av RADAR-gjengen som kuraterer et program for hver RADAR-kveld.

//

Vi har stengt skjema for innsending av bidrag til etter eventet 15. februar.

Skjemaet vil åpne igjen etter det.

//

Hva er RADAR og hvordan foregår det?