Alle prosjekter

Katapult

Katapult er et talentutviklingsprogrammet til MØST, for unge musikktalenter på Østlandet. Deltakerne er ambisiøse musikere med et ønske om å leve av musikken, i aldersspennet 18-25 år. Gjennom mentoring, individuell veiledning og nettverk hjelper Katapult dem videre med sine prosjekter. Katapult har eksistert siden 2019.

Deltakere Katapult 2024:

Finn Mulder feed

Finn Mulder

Sommeren 2023 reiste Finn Mulder sammen med sin nederlandske onkel til en liten spansk landsby for å pusse opp et hus. Selv om det var hus som skulle pusses opp, var det en folkefest i Andorra, okseløp, cognac og østers som fanget oppmerksomheten til Finn. Finn Mulder er låtskriver, komponist, produsent og musiker, og det er absurditeten, brutaliteten og mystisismen som inspirerer Finn i hans låtskrivning. Mulder har nå skrevet flere låter og er snart klar til å dele dem.

Jango Feed

Jango

Jango er en 22 år gammel artist, oppvokst i Arendal og opprinnelig fra DR Congo. Nå er han aktuell med albumet ‘Tid + Rom’ som utforsker temaer som rus, (u)kultur, samliv og identitet. Albumet er et alternativ rap-album som handler om å føle seg bortkommen, men om å samtidig finne seg selv. Dette er en godtepose full av både atmosfæriske melodier og harde 808-trommer.

Lars bond feed

Lars Bond

Lars Bond er en livsglad eventyrer og fri sjel. Gjennom musikken hans får vi høre perspektiver fra en leken ung mann som lever livet på egne premisser, sårbar og godhjertet. De siste årene har Lars hatt en ledende rolle i musikkgruppen Gæste Gutter og fokusert kun på det. Nå er han åpen for å lufte hjertet på egen mark som soloartist og stå på egne ben, samtidig som suksessen med GG går sin gang.

Taus instafeed

TAUS

TAUS lager utadvendt og energisk Vossapop som fører til at det kiler i dansefoten, med tekster om å stjele sjampo fra hotellrommet, svømme med delfiner og å vinne Oscar for verdens verste film. På scenen har TAUS med seg tre tauser (vossamål for jenter) med lekne gitarar, svevende synther og frekke trommer. TAUS er nemlig alt annet enn taus!