Music Norway:

Søk om deltagelse i managementprogrammet DRIVE

Av Carl Kristian Johansen

| 10. januar, 2024
Logoen til de nye managementprogrammet DRIVE. Foto: Music Norway

Logoen til de nye managementprogrammet DRIVE.
Foto: Music Norway

DRIVE er et kompetansehevende og nettverksbyggende program rettet mot norskregistrerte managementselskap.

Programmet skal legge til rette for å styrke og bygge managementprofiler gjennom åtte samlinger over to år, både nasjonalt og internasjonalt.

DRIVE skal bidra til at management fra Norge er oppdatert på trender, inntektsstrømmer, avtaler og forskjellige muligheter i bransjen, samt styrke nettverket til deltagerne i programmet.

Søknadsfristen er 16. februar. Du finner mer informasjon om programmet her.

Mange muligheter - større konkurranse

Via samarbeid med Music Managers Forum (MMF) i forskjellige territorier ønsker Music Norway å koble gruppen med andre managere internasjonalt. Dette for å styrke kompetanse i andre markeder, oppfordre til erfaringsutveksling og deling av nettverk. Musikkbransjen utvikler seg raskere og er mer global enn noen gang og det har aldri vært så mange muligheter for artister og bransje, samtidig som det er større konkurranse.

— Med tidligere erfaring fra managementsiden har jeg selv opplevd at det er mye learning by doing i denne bransjen. Det tar tid å opparbeide seg både kunnskap og nettverk, og man må ofte gå på en del smeller for så å reise seg og ta læring av de. Med DRIVE ønsker vi å tilby kompetanse, markedsinnsikt og nettverk som kan spille managere sterkere for å kjappere nå det felles målet de har satt for sine artister. DRIVE er et program jeg selv skulle ønske jeg hadde mulighet til å delta på da jeg jobbet som manager, sier Jennifer Gunn som er prosjektleder for DRIVE sammen med Nina Finnerud.

Music Norway

Music Norway guider deg ut i det globale musikkmarkedet og spleiser deg med kontakter og muligheter. Vi er til stede der du trives aller best – på bransjetreff, konferanser og festivaler. Våre rådgivere sjekker inn med musikkbransjen i inn- og utland, og har oversikt på hvem, hvor og hvordan. Music Norway har verktøyene du trenger når mulighetene er der - gjennom veiledning, tilskudd og nettverk.

Besøk Music Norway