PopUp Norge:

Music Norway på norgesturné - med Anna of the North

Av Tord Litleskare

| 17. oktober, 2022
I samarbeid med

Music Norway

Anna of the North

Anna of the North på Parkteatret i 2017.
Foto: Tord Litleskare

I høst legger Music Norway ut på en Norgesturné for å snakke om muligheter innenfor norsk musikkeksport.

Organisasjonen vil besøke flere norske byer under fanen «PopUp Norge».

Det hele starter 31. oktober i Stavanger, før turen går videre til Kristiansand 1. november, Trondheim 29. november og Tromsø 3. desember.

Her vil Music Norway tilby veiledning rundt mulighetene innenfor norsk musikkeksport.

Møter bransjen på sin hjemmebane

Påtroppende direktør i Music Norway, Tone Østerdal, mener det er viktig for organisasjonen å komme ut til flere byer i landet.

— Dette er en kjempefin anledning for oss til å møte den norske bransjen på sin hjemmebane. Det er flust av eksempler på at eksporten ikke bare skjer fra Oslo og Bergen, men fra byer og steder over hele Norge. Da er det viktig at Music Norway er til stede der bransjen og talentene er, sier hun.

Tone Østerdal er direktør i Music Norway. Foto: Helge Brekke

Tone Østerdal er direktør i Music Norway.
Foto: Helge Brekke

Internasjonal suksesshistorie

Anna of the North blir med på deler av turneen for å dele sin erfaring fra sin internasjonale karriere i en samtale med Erlend Buflaten.

Den norske artisten og låtskriveren har de siste årene oppnådd suksess internasjonalt og samarbeidet med superstjerner som Tyler, the Creator og Frank Ocean.

— Det er ikke alltid like lett å forklare hvordan en karriere forløper seg. Anna of the North har hatt en litt utypisk vei til sin internasjonale suksess, og i samtalen vil hun dele sine erfaringer fra å jobbe fra Norge og ut, hvordan hun gjorde collab med noen av verdens mest populære artister og hvordan hun jobber med teamet sitt, legger Østerdal til.

Programmet oppdateres med tider og venues fortløpende. Du finner siste informasjon på Music Norways nettsider.

Music Norway

Music Norway guider deg ut i det globale musikkmarkedet og spleiser deg med kontakter og muligheter. Vi er til stede der du trives aller best – på bransjetreff, konferanser og festivaler. Våre rådgivere sjekker inn med musikkbransjen i inn- og utland, og har oversikt på hvem, hvor og hvordan. Music Norway har verktøyene du trenger når mulighetene er der - gjennom veiledning, tilskudd og nettverk.

Besøk Music Norway