Masterprogram:

Er du et bransjetalent? Se her!

Av Carl Kristian Johansen

| 23. september, 2022
I samarbeid med

Music Norway

Masterkullet 2021/22. Foto: Kristiane Lunde

Masterkullet 2021/22.
Foto: Kristiane Lunde

For sjette år på rad ser Music Norway etter unge bransjetalenter i norsk musikkbransje, som vil delta i et skreddersydd program for unge ledere.

Master er et ledelsesprogram for unge, dyktige og fremoverlente bransjetalenter i norsk musikkbransje.

Programmet har som mål å ruste deltakerne opp til å lede et selskap samt forvalte rettigheter og karrierer i Norge og internasjonalt. Music Norway søker etter de som har ambisjon om å ta posisjon i dagens musikkbransje, samt være med på å definere morgendagens.

I programmet møter deltakerne sentrale aktører fra norsk og internasjonal bransje med mål om at deltagerne sitter igjen med ny kunnskap og nytt nettverk.

Seks samlinger

Som deltaker vil du møte et trygt rom der erfaringsutveksling fra programdeltakernes egen arbeidshverdag vil spille alle bedre og hvor du vil bygge verdifulle relasjoner.

Disse tar du med deg videre inn i ditt framtidige arbeid.

Maxresdefault

Hør hva de tidligere deltakerne i Master, Viljar Siljan og Nora Mamadu, har å si om programmet.
Video: Music Norway

Programmet går over seks samlinger på et år med oppstart 1. februar 2023. Etter endt år har man mulighet til å ta del i en større samling med tidligere deltagere i Master-nettverket.

Samlingene vil hovedsakelig finne sted i Norge, men en modul vil bli lagt til et relevant internasjonalt marked. Programdeltakerne vil motta reisetilskudd ved behov.

Søknadsfristen er 1. november. Mer informasjon om søknadsprosessen finner du på Music Norways nettsider.

Music Norway

Music Norway guider deg ut i det globale musikkmarkedet og spleiser deg med kontakter og muligheter. Vi er til stede der du trives aller best – på bransjetreff, konferanser og festivaler. Våre rådgivere sjekker inn med musikkbransjen i inn- og utland, og har oversikt på hvem, hvor og hvordan. Music Norway har verktøyene du trenger når mulighetene er der - gjennom veiledning, tilskudd og nettverk.

Besøk Music Norway