Foredrag:

Susanna Wallumrød om musikkrettigheter

Sted Riksscenen, Oslo
Dato og tid 17. nov. 2023, 11:45
Påmelding Gå til påmelding
Susanna foto Ferrari dress 2023

Av erfaring har hun lært verdien av å forstå hvilke rettigheter som er i spill - skjønne hvordan det hele (på sett og vis) henger sammen, og hvilke rettigheter man faktisk kan kreve. Dette er utgangspunktet for Susanna Wallumrøds foredrag på Folkelarm, der hun forteller om sine erfaringer, hvorfor hun har tatt de valgene hun har tatt, og hva disse valgene har medført.

Musikken din er verdifull, og den beste måten du kan ta vare på den, er å sette deg inn i hvilke rettigheter du har. Rettigheter som kan gi deg muligheter; til medbestemmelse og til å tjene penger på musikken din. Susanna Wallumrød forteller om viktigheten av å ta vare på rettighetene til egen musikk, og deler erfaringer fra sin 20 år lange karriere som artist, musiker, låtskriver og etterhvert plateselskapsjef. Med 18 albumutgivelser, og utbredt turnering i og utenfor Norge, har Susanna mye erfaring med forhandling og ulike avtaler.

Foredraget presenteres av Musikkontoret MØST på Folkelarm

Hva er Folkelarm?

Folkelarm er en showcasefestival og konferanse for nordisk tradisjonsmusikk. Arrangementet skjer årlig i Oslo, og i 2023 er datoene 16 - 19.nov.

Dersom du ønsker å få med deg mer av Folkelarm, se her!