Norske Kulturarrangører inviterer til kontraktsslipp

Sted Ræder Bing Advokatfirma, Oslo
Dato og tid 30. mai 2024, 15:30
Påmelding Meld deg på her
En kan unngå mye frustrasjon og misforståelser ved å sette seg godt inn i en kontrakt før den undertegnes. Foto: Scott Graham / Unsplash

En kan unngå mye frustrasjon og misforståelser ved å sette seg godt inn i en kontrakt før den undertegnes.
Foto: Scott Graham / Unsplash

I samarbeid med Ræder Bing advokatfirma inviterer Norske Kulturarrangører (NKA) til slippfest og fagseminar i anledning lansering av reviderte booking- og leiekontrakter.

NKA lover en hyggelig arrangørsamling, og presentasjon av de reviderte kontraktsmalene for booking og utleie av venues.

I tillegg vil Ræder Bing informere om den nyeste rettsutviklingen innen arbeidstaker/oppdragstaker-klassifiseringen, samt dele innsikter fra etterspillet til rettssaken mellom Warner Bros og det tyske turnéorkester Star Entertainment vedrørende ulisensierte Harry Potter-konserter.

Samlingen er kun for medlemmer av Norske Kulturarrangører.

Norske kulturarrangører

Norske Kulturarrangører (NKA) er en landsomfattende, partipolitisk uavhengig interesse- og kompetanseorganisasjon for arrangører i kulturfeltet. NKA arbeider for at medlemmene og deres virksomheter er forberedt på og bedre rustet til å håndtere et arrangørfelt og et samfunn i endring. Dette inkluderer å jobbe for kontinuerlig forbedring av rammebetingelsene for arrangørfeltet, og dermed også for et mangfoldig tilbud av levende kunst og kultur i hele landet. Medlemmer tilbys blant annet kursing, juridiske tjenester, tilskuddsordninger, medlemstilbud og rådgivning.