Music Norway i Kristiansand med Anna of the North

Sted Bølgen Bærekraftsenter, Kristiansand
Dato og tid 01. nov. 2022, 18:00
Påmelding Meld deg på her
Anna of the north pop up norge bilde morten sandvik

Den 1. november kommer Music Norway til Kristiansand for å snakke om mulighetene innenfor norsk musikkeksport. Artist og låtskriver Anna of the North blir med for å dele sin erfaring med en internasjonal karriere.

Anna of the North - fra Gjøvik til Los Angeles Q&A

Sted: Bølgen Bærekraftsenter
Påmelding: https://sorf.wufoo.com/forms/w...

Sørf og Music Norway arrangerer eksportkveld, hvor du får høre hvem Music Norway er, og hvordan de kan bistå deg som bransjeaktør eller musiker i din internasjonale satsning med rågivere, program og tilskuddsordninger. Anna of the North kommer også, for å snakke om sin vei opp i den globale musikkbransjen, planleggingen bak hennes nye album og en q&a med publikum i salen.

Anna of the North har en uvanlig, men stor karriere. Hun fikk tidlig sitt største og mest trofaste publikum utenfor Norge, og har i flere år turnert verden rundt. I tillegg til å spille på flere store festival og venues på de fleste kontinent, har hun blant annet samarbeidet med artister som Tyler the Creator, G-Easy og Snakehips. Hun er aktuell med sitt 3. album «crazy life» i november og vil blant annet fortelle hvordan et album og release-løp ser ut for henne, fra første idé, og veien frem til albumet skal på turné.

Etter et lite foredrag inviterer vi til litt uformell mingling, så vi alle kan bli litt bedre kjent. Velkommen innom for en liten prat.

Foredraget med Music Norway og Anna of the North foregår på Bølgen Bærekraftsenter.

15:00 - 17:00 Møt Music Norway

Musikkontoret Sørf arrangerer også en-til-en-møter med Music Norway ved Erlend Buflaten. Ta kontakt med marte@sorf.no for å melde deg på. Erlend jobbet 4 år i Music Norway som prosjektleder og internasjonalt PR-ansvarlig, før han startet 0102 Management i 2018. Han er i dag manager for artister og låtskrivere, og er vikar i Music Norway i 2022.