AKKS og JM Norway:

LOUD! Songs Tromsø

Sted AKKS Tromsø, Tromsø
Dato 03. oktober 2023 - 06. oktober 2023
Påmelding Meld deg på her
Tromsø instagram

AKKS og JM Norway arrangerer fire gratis låtskrivercamper for kvinner, trans og ikke-binære i Oslo, Tromsø, Stavanger og Kristiansand denne høsten.

Gjennom de fire gratis campene ønsker arrangørene «å skape et ikke-kommersielt tilbud hvor erfarne produsenter og låtskrivere og også de som foreløpig aldri har deltatt på slike arenaer men har et ønske om å hive seg med, kan oppleve låtskrivingsessions på et profesjonelt nivå, og hvor vår gode og trygge LOUD!-pedagogikk rundt utforskning, mestring og samhold kan bidra til spennende, nye opplevelser i dette feltet».

Thale Log Skage (produsent og låtskriver) og Signe Danielsen Øgrim (låtskriver, komponist, musiker og produsent) er camplederne.

LOUD! Songs er for kvinner, trans-og ikke-binære personer som er eller har erfaring som produsenter, låtskrivere eller instrumentalister med profesjonelle ambisjoner innen populærmusikken. Det er plass til fire produsenter, fire låtskrivere og fire instrumentalister på hver camp.

Arrangørene påpeker at selv om prioritert aldersgruppe er 14 til 25 år, oppfordres også de som faller utenfor å søke plass.