Norsk viseforum:

Låtskriverkurs med Daniel Kvammen

Sted Kulturhuset, Oslo
Dato og tid 25. nov. 2023, 11:00
Påmelding Meld deg på her
Daniel Kvammen. Foto: Helge Brekke / Norsk Viseforum

Daniel Kvammen.
Foto: Helge Brekke / Norsk Viseforum

Daniel Kvammen har siden debuten i 2015 blitt en av våre mest folkekjære artister.

Med over 25 millioner streams, Spelemannpris, platinaplater og et tyvetalls singler på norsk radio i løpet av hans åtte år i det norske musikklivet, har han blitt en stor favoritt blant publikum.

25. november deler han sine beste låtskrivertips med oss!

Norsk viseforum

Norsk viseforum er en medlems- og interesseorganisasjon for låtskrivere, viseartister og viseklubber i Norge.

Besøk Norsk viseforum

Etter de vellykkede låtskriverkursene med Trygve Skaug, Daniela Reyes, Janove Ottesen og Mira Thiruchelvam er vi klare med høstens første låtskriverkurs - denne gangen med Daniel Kvammen som kursholder!

Daniel Kvammens musikalske univers har blitt beskrevet som et møte mellom bygda og byen, der tenåringsangsten møter den store kjærligheten. Som om Lars Winnerbäck eller Håkan Hellstrøm reinkarnerte en plass innerst i bygdenorge, som noen en gang så fint sa det. Med låter som Du fortenar ein som meg og Den tyngste turen har han gjort låter med catchy poprefrenger på dialekt til allemannseie.

I dette kurset får vi høre hans tanker om det å skrive melodier og ikke minst tekst. Hva er det som gjør en sang minneverdig? Hvilke komponenter må med? Hvordan skaper man en god prossess for å skrive? Daniel deler sine tanker om dette og mye mer den 25. november.