Kulturrom og MØST inviterer til

Kurs i lysprogrammering og persepsjon

Sted Sub Scene
Dato og tid 24. okt. 2022, 18:00
Påmelding Påmelding (Obs: Kun 18 plasser ledig)
1480921

Kulturrom og Møst inviterer til kurs i lysprogrammering og persepsjon med Kyrre Heldal Karlsen.

Når vi programmerer lys er det lett å bli sittende fast i gode, gamle rutiner. Ofte er det bra, men noen ganger trenger vi å finne nye måter å angripe programmeringa på. Bli med på en helaften med Kyrre Heldal Karlsen hvor vi sammen kan nerde oss langt ut på viddene.

0 CA8 F332 044 C 4432 94 B3 6 E9366 BF151 E 1 105 c
DSC02914
DSC02917
Vannverk Foto J Torkehagen

Kyrre Heldal Karlsen gjør lysdesign, scenografi og video for alt fra scenekunst til billedkunst. Han tar utgangspunkt i hvordan vi sanser verden rundt oss og hvordan vi leser scenen som sted, og søker å engasjere publikum og la dem bli en aktiv del av forestillingen. Han jobber med teater, dans, musikk, og alt annet som har publikum.

I det siste har Kyrre blant mye annet gjort lysdesign på Det Norske Teatret, videoinstallasjoner til Lindstrøms bestillingsverk på Henie-Onstads 50-års-jubileum, lysdesign for utstillingen Klimalab på Nobels Fredssenter og vært på turne med Steamdome, Thea Hjelmeland, Jaga Jazzist, Årabrot, og Morten Qvenild og Frode Gryttens Area 51.

Kyrre underviser også om lysdesign og andre scenerelaterte tema for folk som driver med musikk, dans, teater, rom og billedkunst, og han er prosjektleder for Øyafestivalen og Munchmuseaets sitt samarbeid for å vise kunst på Øyafestivalen. Han har en Master i Teater fra KHiO.

For freelancere og utleieteknikere som opplever at de butter litt i software på lysbordet, og har lyst til å tenke høyt og høytravende rundt det.

3 personer pr lysbord inntil 6 lysbord. Deltakere må gjerne ta med egne lysbord og previz/3d-visualisering.

Husk å sette opp showfiler mm før vi begynner.

Servering: Kaffe, kjeks og frukt