Kontordagen på Tvibit

Sted Tvibit, Tromsø
Dato og tid 09. mai 2023, 17:00
Påmelding Meld deg på her
Banner Kontordagen 9 mai Tvibit

Kontordagen er for deg som jobber med musikk og som ønsker å plukke opp nyttige tips, få inspirasjon og møte kollegaer. Arrangementet er gratis inkl mat & drikke og åpen for alle, vi trenger bare en påmelding fra deg.

PROGRAM

kl 17:00 - 18:00

VELKOMMEN MED MINGEL OG MAT

Vi ønsker velkommen og serverer varm mat.


kl 18:00 - 19:30

SØKNADSSKRIVING - VED CHI TON

Chi Ton1057 1

For å nå fram i søknadsbunken kan det være avgjørende å være dyktig på søknadsskriving. Her får du mulighet til å høre mer om hva tilskuddsordninger ser etter i en god søknad, og ikke minst viktigheten av et bra budsjett. Her blir det også muligheter for å stille spørsmål!

Chi Ton har siden 2003 jobbet i kulturlivet som live-produsent, prosjektleder og kulturaktør, hovedsakelig innenfor musikk, men har jobbet mye tverrfaglig innenfor scenekunst, kortfilm, humor og litteratur. I dag jobber hun som daglig leder i Brageprisen og prosjektleder i Forleggerforeningen, og har tidligere jobbet hos blant annet NOPA og Kulturrådet.

NB! Vil du diskutere en-til-en med Chi Ton så er hun tilgjengelig under Åpent Musikkontor tidligere på dagen - se påmelding til det ovenfor.


kl 19:45 - 20:30

LEV AV TALENTENE DINE - VED SONIA LOINSWORTH

Cc144e 4b71 c735 bf7 da0e372dd0c Sonia Loinsworth1 Foto Lasse Berre

Å være musiker er en vidunderlig ting. Å vite hvordan man skal kunne leve av musikken sin, er en tilsvarende stor utfordring. I dette foredraget lærer du noen hovedprinsipper for hvordan du går frem for å kunne leve av talentet ditt.

Gjennom årene har jeg møtt fantastiske kunstnere som ikke vet hvor neste måneds husleie skal komme fra. Jeg har møtt freelancere og selvstendig næringsdrivende som klarer seg godt i perioder, men ikke vet hvordan de skal komme seg ut av tørkeperioder.

Jeg kjenner også mange som drømmer om og lengter etter å kunne leve av kunsten, kreativiteten eller lidenskapen sin, men ikke får det til eller tør å satse, fordi de har familie å forsørge og føler det for risikabelt.

Sonia Loinsworth er sanger, komponist, kulturprodusent og seriegründer. Hun har etablert og drevet ni landsdekkende bedrifter og to ideelle organisasjoner. Hun har en 30 år lang karriere bak seg som sanger med egenskrevet musikk og har reist Europa rundt med konserter og undervisning i sang og indre fordypning. Sonia har holdt over 3000 konserter for barn og voksne og driver i dag Barnas Musikkteater, som er Norges største tilbyder av konserter og scenekunstforestillinger for barn.