Kontordagen på Tvibit

Sted Tvibit, Tromsø
Dato og tid 12. mai 2022, 14:00
Påmelding Meld deg på HER
Foto: Helge Brekke

Foto: Helge Brekke

Kontordagen er for deg som jobber med musikk og som ønsker å plukke opp nyttige tips, få inspirasjon og møte kollegaer. Arrangementet er gratis inkl mat & drikke og åpen for alle, vi trenger bare en påmelding fra deg.

PROGRAM


kl 14:00 - 17:00

ÅPENT MUSIKKONTOR - møt Musikkontoret Nord og Tvibit Musikk

Stikk innom Tvibit og få hjelp eller veiledning til ditt musikkprosjekt. Kaffen er på kanna og vi sitter klar for å hjelpe deg og ditt prosjekt med det du måtte lure på.

Her er det mulighet for å ta med en søknad du trenger hjelp med, få råd om et prosjekt du ruger på eller komme med andre bransjerelaterte spørsmål.

Avtal gjerne tid på forhånd HER: https://forms.gle/5cD3iU9KJEUh8S4m8


kl 17:00 - 18:00

VELKOMMEN MED MINGEL OG MAT

Vi ønsker velkommen og serverer varm mat.


kl 18:00 - 18:45

PRESENTASJON AV MUSIKKONTORET.NO

Fredrik Forssman presenterer vårt helt nye digitale kontor og hvilke muligheter som ligger i tilbudet - både digitale og fysiske ressurser med folk på jobb som vil hjelpe deg med ditt musikkprosjekt. Du skal lett finne det du trenger - når du trenger det.

Om du har tatt i en gitar eller en mikrofon i Tromsø de siste ti årene, har du også mest sannsynlig vært i kontakt med Fredrik. Vår svenske tromsøværing er faglig ansvarlig i Musikkontoret Nord, og har en lang og bred erfaring fra musikkbransjen.


kl 19:00 - 19:45

HVOR BØR MAN LEGGE TRYKKET PÅ SOME?

Pga pandemien er det på de ulike some-plattformene fans og artister har kommunisert de siste to årene. Hva har skjedd i løpet av den tiden? På hvilke plattformer treffer man de ulike fangruppene nå? Hvordan har brukervanene endret seg? Hva skal til for å ikke bare bli en del av støyen, men faktisk være relevant for de du vil nå?

Hanna Hjelmeland holder i presentasjonen og det blir en paneldiskusjon sammen med Beatriz Neves og Marie Sofie Mikkelsen. Vi er lovet eksempler på enkle tips og triks som har vist seg å funke.

Hanna Hjelmeland er utdannet kulturprosjektleder og jobber i dag som kommunikasjonsrådgiver på Hålogaland Teater. Før hun flyttet hjem igjen til Tromsø i høst jobbet hun åtte år i Sony Music Norway med blant annet PR, prosjektledelse og markedsføring av artister.

Beatriz Neves er utdannet journalist og jobber som Social Media Manager & Editor (SoMe-ansvarlig) i Sony Music Norway. Hun har tidligere vært YouTuber i 5 år (BeasVerden) noe som førte henne inn på blant annet et bokprosjekt og programlederrollen i et talkshow på Dplay.

Marie Sofie Mikkelsen er artist og spiller keyboard i bandet Heave Blood & Die, og jobber også med artist- og produksjonsselskapet V10.

kl 20:00

Henge igjen og snakke og etter hvert trekker de som har lyst ned til Amtmandens Eftf. for hyggelig samvær.