BandOrg:

Intro til backingtracks

Sted Notam, Oslo
Dato og tid 15. feb. 2023, 19:00
Jonas barsten jpg

Ønsker du å få inn backingtracks i live-settet, men er usikker på hvor du skal starte? BandOrg har gleden av å invitere til introduksjon i backingtracks med Jonas Barsten.

Jonas vil gjennom en blanding av presentasjon og konkrete eksempler dele nyttige tips og triks, gi deg en pekepinn på hvor du skal starte, og hva du trenger for å rigge til backingtracks på en god måte, uten å måtte tømme hele bandkontoen.

Dette er et introduksjon, så det er ikke krav om mye forkunnskaper, men litt grunnleggende kjennskap og erfaring med musikkproduksjon og lydbehandling i en DAW vil være nyttig.

Det planlagte programmet varer fra klokken 19–21, men heng gjerne igjen for nerding og musikkprat. Dørene stenger i 22-tiden. Arrangementet er gratis, og det er ingen krav om påmelding.

Om kursholder

Jonas Barsten er programmerer, musical director, trommeslager og Norges eneste certified Ableton Trainer. På hans lange CV finner vi arbeid for artister som Alan Walker, Fay Wildhagen, Ary og Matoma.

BandOrg

BandOrg er en landsomfattende kompetanse- og interesseorganisasjon som støtter med kunnskap og penger for å gjøre det enklere og bedre å spille i band. Organisasjonens hovedoppgave er å gi norske band og musikkgrupper gode utviklingsmuligheter og rammevilkår.

Besøk BandOrg