Arendal:

Innspillsmøte med Music Norway

Sted Munken
Dato og tid 16. aug. 2023, 11:00
Påmelding Meld deg på her
Concert No Credit Required 64bcc871 6834 4b83 8074 539d1247e47c

Music Norway jobber med strategier for neste femårsperiode, og ønsker innspill fra store og små aktører i norsk musikkliv.

Music Norway legger som kjent til rette for eksporttiltak og internasjonal profilering av norsk musikk. Vedtektene våre slår fast at arbeidet skal forankres i musikklivets behov, og bidra til å øke interessen for og bruken av norsk musikk i alle sjangre.

Men hva er egentlig «norsk musikk»? Hvilke eksporttiltak har best effekt? Og hvordan kan vi bedre ivareta alle sjangre?

Vi ønsker innspill fra store og små aktører
I utforming av strategiene for neste femårsperiode ønsker vi innspill fra store og små aktører i norsk musikkliv. Du kan være ung og kanskje ikke helt ekportklar ennå, gammel ringrev med masse internasjonal erfaring, eller noe midt imellom. Det viktigste for oss er at du har internasjonale ambisjoner, og enten allerede har benyttet eller kunne tenke deg å benytte noen av Music Norways virkemidler – kompetanse, nettverk og tilskuddsordninger. Vi vil gjerne også høre fra tidligere, nåværende og potensielle samarbeidspartnere. Påmeldingsskjema til innspillsmøtene finner du nederst i saken.

Vi er spesielt interessert i tilbakemeldinger om eventuelle barrierer for deltakelse i våre ordninger og tiltak. Hvordan fungerer kommunikasjonen vår? Inviterer vi til de riktige møteplassene i Norge og internasjonalt? Føler alle seg velkomne? Er det tiltak eller fokus som dere savner?

Vi trenger også innspill til hvordan Music Norway kan jobbe enda mer målrettet med økt annerkjennelse og profesjonalisering av musikk som næring, og hvordan vi kan videreutvikle oss som et kompetansemiljø.

Det vil være mulig å komme med skriftlige innspill til oss frem til og med 31. august. Send dine innspill til innspill@musicnorway.no.

Les mer om arrangementet og meld deg på i lenken under. Påmeldingsfrist 11. august.