Kulturrom:

Fagsamling for teknisk ansvarlige 2023

Sted Tou Scene, Stavanger
Dato 13. mars 2023 - 14. mars 2023
Påmelding Meld deg på her
Fagsamling 2023

Hjertelig velkommen til Fagsamling for teknisk ansvarlige 2023, som denne gangen blir på Tou Scene i Stavanger. Hvis du ikke har mulighet til å delta fysisk, ser vi på mulighetene for å streame noen av sesjonene under årets konferanse.

Årets tema blir «vedlikehold og daglig teknisk drift av scene» og vi skal ta for oss rutiner ved vedlikehold, enkle reparasjoner og hvor grensen går for hva som er et teknisk ansvarlig sitt ansvarsområde og når man må ringe en elektriker/reparatør. I tillegg vil vi se på HMS/brannsikkerhet på spillested, helserisiko ved kveld/natt jobbing og fremtidens bemanningsløsninger for konsertscener.

Mer info om programmet kommer fortløpende! For oppdatert informasjon kan dere følge med i Facebook-eventet vårt!

Tradisjonen tro blir det fellesmiddag etter fagprogrammet er over på mandagen, med gode muligheter for å møte kollegaer og få seg noe godt i glasset.

Reisestøtte

Norske kulturarrangører (NKA) bidrar med reisestøtte for sine medlemmer. Ta kontakt med Anders Tangen på anders@konsertarrangor.no for mer informasjon.

Overnatting

Kulturrom har i samarbeid med Tou Scene en Hotellavtale i Stavanger. 1.300,- for enkeltrom 1.500,- for dobbeltrom. Kontakt torstein@kulturrom.no dersom dere vil benytte dere av dette tilbudet (gjelder Scandic Stavanger City).

Vi gleder oss stort til å se dere igjen!

Kulturrom

Kulturrom er tilskuddsordningen for teknisk utstyr og lokaler. Kulturrom skal bidra til at det finnes øvingslokaler og gode tekniske vilkår for fremføring av musikk, dans og teater over hele landet.

Besøk Kulturrom