Gi dine innspill:

Årsmøte i Brak

Sted Litteraturhuset, Bergen
Dato og tid 20. mai 2022, 13:00
Påmelding Meld deg på her
Årsmøte2022 1

Få innsikt i Braks prioriteringer og satsningsområder! Vi jobber kontinuerlig med å imøtekomme musikkfeltets ønsker og behov, og håper så mange som mulig vil delta.

Årsmøte Brak 2022

Sted: Litteraturhuset i Bergen
Tid: 20. mai kl 13:00

Årsmøtet er Braks øverste myndighet, og avholdes en gang i året.

Saker og vedtektsendringer som ønskes behandlet må være innmeldt til styret skriftlig senest to uker før årsmøtet finner sted. Kontakt styreleder her.

Du må være påmeldt for å delta på møtet. Meld deg på nederst i denne saken.

Dagsorden
Se fullstendig innkalling med saksliste og tilhørende dokumenter som lenker (hvite felt med pil) under.

  • Årsbudsjett 2023 og regnskap 2021

  • Valg av Braks styre. Styremedlemmene velges for 2 år. En valgkomité gjør grunnarbeidet og forbereder en innstilling av kandidater til møtet, og årsmøtet velger styre for Brak i kommende periode.

Om Brak
Administrasjonen består av Vegard Moberg (daglig leder), Silja Sol Dyngeland (prosjektansvarlig / Grøn Festival), Inni Mowinckel (prosjektansvarlig / kommunikasjon) og Kristian Stockhaus (veileder).

Styret består av Øyvind Solheim (styreleder), Vivill Talsnes, Benjamin Berdous, Trine Gabrielsen, Lise Fredrikke Engdahl, Svein Inge Bjørkedal, Mira Thiruchelvam (vara).

Valgkomitéen i 2022 består av Hanne Thunestvedt og Ivar Chelsom Vogt. Kontakt valgkomiteen her.

Alle Braks medlemmer har stemmerett på årsmøtet. Hvert medlem har en stemme hver, men man må gjerne stille med flere representanter, for å enes om en stemme. Du kan ikke representere flere aktører ved avstemming – altså kan du kun stemme på vegne av én aktør.

Stemmeberettigede aktører må ha vært medlem i minst en måned i forkant av årsmøtet.

Er du usikker på om du er medlem i Brak? Send en epost til brak@brak.no med navn og evt. bandtilknytning/bedrift.

Sakspapirer

Litteraturhuset ligger i sentrum av Bergen og har hovedinngang i Østre Skostredet 5. Inngangen fra Vestre Skostredet er tilrettelagt for barnevogn og rullestol. Her er det også sykkelparkering. Huset har heis og teleslynge.