Arrangørsamling for unge arrangører - Trondheim

Sted Musikkbyen Trondheim
Dato 11. november 2022 - 12. november 2022
Påmelding Meld deg på her
NKA Tempo Ungearrangorer

Vil du lære mer om å lage konsert? I pandemien kunne vi ikke arrangere så mange konserter. Det gjør også at mange unge først nå har mulighet til å både å gå på konserter, og lage konserter.

Fredag: kl 18-21, 11. november
Lørdag: kl 11-16, 12. november

Meld deg på HER!

Kurset er gratis og åpent for alle.

Veibeskrivelse til Musikkbyen Trondheim: https://www.musikkbyentrondhei...

Gode kulturopplevelser trenger gode arrangører. Norske Kulturarrangører ønsker å være en pådriver til at det arrangeres flere og bedre kulturarrangementer i Norge. For å oppnå dette må vi sørge for at flest mulig har lyst til å lage konserter og lære om arrangørfaget. Det er også viktig at de som har lyst til å lage kulturopplevelser, møter hverandre.

Dette kurset passer for deg som er ca. 15-20 år. Det spiller ingen rolle om du har arrangørerfaring eller ikke. Det viktigste er at du er nysgjerrig og ønsker å lære mer om å lage fantastiske kulturopplevelser for andre.

På kurset får du lære mer om:

  • Hvordan lage bra arrangement, fra A til Å
  • Organisering og gjennomføring av en produksjon
  • Kommunikasjon som skaper engasjement, og som får publikum til ditt arrangement

Kursledelse:

Ketil Hvindenbråten er faglig ansvarlig for kurset for unge arrangører. Han er kursholder hos NKA, og har også bidratt til å utvikle organisasjonens kurstilbud for unge arrangører og lederprogrammer. Med sin bakgrunn som konsulent i organisasjon og ledelse er han vant til å møte ulike organisasjoner med forskjellige utfordringer.

Ketil har jobbet med arrangementer hele livet, og har blant annet jobbet med Norwegian Wood, Slottsfjell, Mablis, Fredvikafestivalen og jobber nå som produksjonsleder i Kongsberg Jazzfestival.

Åsa Paaske Gulbrandsen er samfunnsviter og kulturarbeider. Hun har engasjert seg i festival- og konsertproduksjon siden ungdomstiden. Først som frivillig og senere profesjonelt, innen alt fra rigging, frivilligorganisering, samt backstage- og barproduksjon. Hun har vært produsent for en rekke filmfestivaler og de senere årene har hun spesialisert seg på hospitality for artister i konsert- og festivalproduksjon.

Åsa har også engasjement for grønne arrangement som er tilgjengelig for alle, og jobber i dag i miljøorganisasjonen Framtiden i våre hender. I tillegg er hun medgründer, miljøsjef og styreleder i Rabalderfestivalen.