Foredrag for NKA-medlemmer:

2023 – året for tvister om arbeidstaker- og oppdragstakerbegrepet?

Sted Bing Hodneland, Oslo
Dato og tid 16. feb. 2023, 09:30
Påmelding Meld deg på her
Er du klar over risikoen ved å benytte frilansere og selvstendig næringsdrivende dersom du trår feil?  Illustrasjonsbilde: Mabel Amber / Pixabay

Er du klar over risikoen ved å benytte frilansere og selvstendig næringsdrivende dersom du trår feil?
Illustrasjonsbilde: Mabel Amber / Pixabay

Sammen med sin juridiske samarbeidspartner, Bing Hodneland, inviterer Norske Kulturarrangører til lukket foredrag for medlemmer torsdag 16. februar kl. 10:00. Dette foredraget bør du ikke gå glipp av!

En ny dom fra Hålogaland lagmannsrett belyser risikoen ved å benytte oppdragstakere dersom vilkårene for oppdragstakerforhold ikke er oppfylt. Det er nylig også foreslått lovendringer som gjør at kulturarrangører som i stor grad benytter seg av frilansere og selvstendig næringsdrivende bør gjennomgå egen praksis for å unngå ubehagelige overraskelser.

Norske Kulturarrangører og Bing Hodneland inviterer til foredrag hvor advokatene Alf Kåre Knudsen og Limita Lunde vil gjennomgå lovendringene og vurderingene som må gjøres i forkant av at noen kan engasjeres som oppdragstaker, eller om det må foretas en ansettelse - samt den økonomiske risikoen dersom virksomheter trår feil.

Foredraget krever påmelding og du kan delta både fysisk og digitalt.

Norske Kulturarrangører

Norske Kulturarrangører (NKA) er en landsomfattende, partipolitisk uavhengig interesse- og kompetanseorganisasjon for arrangører i kulturfeltet. NKA arbeider for at medlemmene og deres virksomheter er forberedt på og bedre rustet til å håndtere et arrangørfelt og et samfunn i endring. Dette inkluderer å jobbe for kontinuerlig forbedring av rammebetingelsene for arrangørfeltet, og dermed også for et mangfoldig tilbud av levende kunst og kultur i hele landet. Medlemmer tilbys blant annet kursing, juridiske tjenester, tilskuddsordninger, medlemstilbud og rådgivning.

Besøk Norske Kulturarrangører