Om Øks

Hva gjør vi?

ØKS er et av syv regionale musikkontor i Norge som jobber for kompetanseheving og profesjonalisering av hele musikkfeltet. Vår region er Buskerud, Vestfold og Telemark.

Kort fortalt er det jobben vår å være en støttespiller for alle som lever av, eller ønsker å leve av musikk i regionen vår. Du kan altså kontakte oss enten du er musiker, arrangør, låtskriver, manager, produsent, tekniker osv.

Vi arrangerer jevnlig kurs, fagdager, seminarer og tilbyr individuell veiledning til artister, arrangører og bransjeaktører. I tillegg er vi initiativtaker og koordinator for nettverk, prosjekter og møteplasser for bransjen. ØKS jobber også kulturpolitisk for å bedre rammevilkårene til musikkbransjen i Buskerud og Vestfold og Telemark. ØKS er medlem av Balansekunst.

Last ned logoer

Er du en samarbeidspartner som trenger vår logo til markedsmateriell eller presentasjoner? Her finner du vår logo i både png og svg og i ulike farger.

Hvem er vi?

ØKS har to ansatte fordelt på 1,5 årsverk. Kontoret vårt ligger sentralt i Drammen, kun 6-7 minutters gange fra togstasjonen. Du finner oss i 2. etg i Brodahls gummivarefabrikk (Grønland 57) sammen med blant andre Buskerud musikkråd, Interkultur og Drammen kulturhus.

Kom gjerne innom for en prat og en kopp kaffe dersom du er i nabolaget. Om du trenger et sted å jobbe en dag, så er det også mulig å sitte hos oss. Bare ta kontakt på forhånd for å sjekke om vi har ledig plass på kontoret.

Ønsker du å booke en veiledningstime? Bruk dette skjemaet for å sende en forespørsel.

Foto: Mats Bakken

Gunnar Grinaker

Daglig leder og prosjektleder

Drammen

Marit portrett

Marit Stokkenes

Fagansvarlig

Drammen

Praksisplass

Vi har en samarbeidsavtale med USN og tar gjerne i mot studenter både derfra og fra andre utdanningsinstitusjoner som ønsker praksisplass for å bli bedre kjent med musikkbransjen. Kontoret vårt ligger i Drammen, men det er også mulig å jobbe noe digitalt fra andre steder. Send oss en e-post om du lurer på noe.

Styret