Om Øks

Hva gjør vi?

ØKS er et av syv regionale musikkontor i Norge som jobber for kompetanseheving og profesjonalisering av hele musikkfeltet. Vår region er Viken, Vestfold og Telemark. Vi deler ansvaret for Viken sammen med MØST.

Kort fortalt er det jobben vår å være en støttespiller for alle som lever av, eller ønsker å leve av musikk i regionen vår. Du kan altså kontakte oss enten du er musiker, arrangør, låtskriver, manager, produsent, tekniker osv.

Vi arrangerer jevnlig kurs, fagdager, seminarer og tilbyr individuell veiledning til artister, arrangører og bransjeaktører. I tillegg er vi initiativtaker og koordinator for nettverk, prosjekter og møteplasser for bransjen. ØKS jobber også kulturpolitisk for å bedre rammevilkårene til musikkbransjen i Viken og Vestfold og Telemark. ØKS er medlem av Balansekunst.

Hvem er vi?

ØKS har to ansatte fordelt på 1,5 årsverk. Kontoret vårt ligger sentralt i Drammen (Schultzgate 12b), kun et par minutter unna Drammen stasjon.

Kom gjerne innom for en prat og en kopp kaffe dersom du er i nabolaget. Om du trenger et sted å jobbe en dag, så er det også mulig å sitte hos oss. Bare ta kontakt på forhånd for å sjekke om vi har ledig plass på kontoret.

Ønsker du å booke en veiledningstime? Bruk dette skjemaet for å sende en forespørsel.

Foto: Mats Bakken

Gunnar Grinaker

Daglig leder og prosjektleder

Drammen

Marit portrett

Marit Stokkenes

Fagansvarlig

Drammen

Styret