Konferanseslipp:

Musikkontoret presenterer lyttepanel på Trondheim Calling

Av Tord Litleskare

| 26. oktober, 2022
Leif Haaland fra Musikkontoret Møst skal lede lyttepanelet på Trondheim Calling i 2023. Foto: Privat

Leif Haaland fra Musikkontoret Møst skal lede lyttepanelet på Trondheim Calling i 2023.
Foto: Privat

Denne uken slapp Trondheim Calling de 20 første konferansepostene til neste års festival.

Når festivalen går av stabelen 9. til 11. februar 2023 er det tre år siden sist gang. Som Trondheim Calling skriver i egen pressemelding: «Vi har en del å snakke om».

Denne uken er de første 20 postene på konferanseprogrammet annonsert.

Musikkontoret presenterer lyttepanel lørdag 11. februar klokken 14:00 på Rockheim, ledet av Leif Haaland (bildet) fra Musikkontoret Møst.

Direkte tilbakemeldinger

Hva er det som gir en låt det lille ekstra? Hvor mange demoer har du ikke hørt, hvor disse glimtene av storhet ligger der, men likevel føles litt tynt når du sammenligner med den endelige versjonen? Under Trondheim Calling samles en gjeng med bred erfaring fra musikkbransjen for å gi direkte tilbakemeldinger på innsendte demoer fra scenen.

Resten av panelet utgjøres av Josefine Winding fra Luger i Danmark, Anna Nor Sørensen fra NRK P3 og My Bergman fra All Things Live i Sverige.

MUSIKKONTORET

— Den hyggeligste sesjonen

Leif Haaland ser frem til å lede lyttepanelet. Han har tidligere ledet samme type arrangement på Vill Vill Vest i Bergen.

— Lyttepanelet er den desidert hyggeligste sesjonen på bransjefestivalene! Vi får lytte på nye låter og snakke om selve musikken, kjernen i det vi alle jobber med. Jeg gleder meg som alltid, forteller han.

Trondheim Calling går av stabelen 9. til 11. februar 2023.

Du kan lese mer om resten av ukens konferanseslipp på Trondheim Callings nettsider.