LOUD! Songs 2023:

— Jeg gleder meg til å bli kjent med nye mennesker og lære nye triks og tips av dyktige deltakere

Av Tord Litleskare

| 20. september, 2023
Thale Log Skage er en av to campledere når LOUD! Songs går av stabelen i høst. Foto: Marcus Edvardsen

Thale Log Skage er en av to campledere når LOUD! Songs går av stabelen i høst.
Foto: Marcus Edvardsen

AKKS og JM Norway arrangerer fire gratis låtskrivercamper for kvinner, trans og ikke-binære i Oslo, Tromsø, Stavanger og Kristiansand denne høsten.

Låtskrivercampene, som arrangeres under navnet LOUD! Songs, handler ifølge arrangørene om å skape tryggere rom for underrepresenterte kjønn innenfor produksjon og låtskriving.

Campene er et svar på Tono-kampanjen «La flere bli hørt», som viste at kun to av ti Tono-registrerte låtskrivere er kvinner.

Gjennom de fire gratis campene ønsker arrangørene «å skape et ikke-kommersielt tilbud hvor erfarne produsenter og låtskrivere og også de som foreløpig aldri har deltatt på slike arenaer men har et ønske om å hive seg med, kan oppleve låtskrivingsessions på et profesjonelt nivå, og hvor vår gode og trygge LOUD!-pedagogikk rundt utforskning, mestring og samhold kan bidra til spennende, nye opplevelser i dette feltet».

Thale Log Skage (produsent og låtskriver) og Signe Danielsen Øgrim (låtskriver, komponist, musiker og produsent) er camplederne.

Profesjonelle ambisjoner

Datoene for de fire campene er 28. september til 1. oktober (Oslo), 3. til 6. oktober (Tromsø), 12. til 15. oktober (Stavanger) og 19. til 22. oktober (Kristiansand).

Du kan søke plass via arrangørenes nettsider.

LOUD! Songs er for kvinner, trans-og ikke-binære personer som er eller har erfaring som produsenter, låtskrivere eller instrumentalister med profesjonelle ambisjoner innen populærmusikken. Det er plass til fire produsenter, fire låtskrivere og fire instrumentalister på hver camp.

Arrangørene påpeker at selv om prioritert aldersgruppe er 14 til 25 år, oppfordres også de som faller utenfor å søke plass.

— Loud! Songs blir en fantastisk opplevelse for kvinner, trans- og ikke-binære til å skape musikk og knytte nye kontakter i en trygg arena hvor fokuset er å ha en positiv musikalsk opplevelse. Jeg gleder meg til å bli kjent med nye mennesker og lære nye triks og tips av dyktige deltakere, sier Thale Log Skage i en pressemelding.