Produsent Carl Christian Lein Størmer:

— Hadde pengene vært motivasjonen, kunne jeg gjort fryktelig mye annet

Av Leif Haaland

| 01. desember, 2023

Hva betyr det å være tro mot seg selv? Carl Christian Lein Størmer er filmskaper, lager egen musikk og produserer for andre med studio i Tromsø.

Han har valgt å følge egen intuisjon og magefølelse for å gjøre det som kjennes rett, heller enn å gjøre det som umiddelbart kunne gitt mest inntekter.

— Min far spurte meg, hva er den store planen her? Mitt svar var at det er to alternativer. Det ene er at det vil «pay off in the end», at det på et eller annet tidspunkt løsner. Det andre alternativet er at du blir bitter og blakk. Og jeg sa til ham; jeg er innforstått med det. Det er også ok om det siste skjer.

Hør Carl Christian fortelle om hva han tanker om å være tro mot seg selv og finne den riktige veien fremover som artist, produsent og kunstner.

Carl Christian 1 40 1

Carl Christian måtte innrømme for seg selv at han ble påvirket av responsen på sosiale medier, og tok det grepet for noen år siden at han slettet Facebook.
Video: Sjur Pollen

Knekk koden

I videoserien KNEKK KODEN vil Musikkontoret.no rette fokus på hvordan artister og andre aktører i musikkbransjen kan jobbe med utvikling av merkevare og identitet.

Se flere videoer i serien her!