Creo:

Samtaleforum - Stress, uro og angst

Sted Greenhouse Oslo, Oslo
Dato og tid 29. feb. 2024, 11:00
Påmelding Meld deg på her
Stress Event samtaleforum 1024x536

Musikere og scenekunstnere opererer i et miljø preget av ekstreme krav til prestasjon.

Samtidig møter de et arbeidsliv som ofte er preget av høyt tempo, intens konkurranse, og konstant usikkerhet.

Hvordan kan vi ta kontroll over en stressende arbeidshverdag? Og hvilke verktøy har vi tilgjengelig for å møte angst og uro på en konstruktiv måte?

Samtaleforum er en ny type mindre arrangement som tilbyr en mer inkluderende og interaktiv tilnærming til psykisk helse, og de underliggende utfordringene som ligger bak.

Creo

Creo er landets største kunstnerorganisasjon og arbeider for å sikre sine medlemmer bedre lønns, - og arbeidsvilkår. Som medlem i Creo får du informasjon, veiledning og bistand i spørsmål om dine arbeidsforhold. De tilbyr også juridisk rådgivning, søknad- og kontraktshjelp, fri inkassotjeneste, kurs og konferanser – i tillegg til en rekke medlemsfordeler.

Besøk Creo

Arrangementene vil bestå av grupper på 10-15 deltakere, hvor du som deltaker får muligheten til å ta en aktiv del i samtalen om ulike aspekter av psykisk helse. Formatet er utformet for å fremme en dypere forståelse og åpenhet rundt temaer som ofte er vanskelige å snakke om i mer tradisjonelle kurs- eller panelsamtaler.

Ledet av en erfaren samtaleterapeut fra Nion, vil disse samtalene fokusere på viktige temaer som direkte påvirker kunstnere og kulturarbeidere. Hvert arrangement får et eget tema, og man kan velge å melde seg på kun én eller flere av samtalene.