Norsk viseforum:

Låtskriverkurs med Daniel Kvammen

Sted Dyvekes, Bergen
Dato og tid 25. feb. 2024, 14:00
Påmelding Kjøp billetter her
Norsk Viseforum Kursbilde Bergen2024

25. februar kommer Daniel Kvammen til Bergen for å holde låtskriverkurs på Dyvekes, i regi av Norsk viseforum, Vestnorsk viseforum og Dyvekes viseklubb.

Daniel Kvammen har siden debuten i 2015 blitt en av våre mest folkekjære artister. Med over 25 millioner streams, Spelemannpris, platinaplater og et tyvetalls singler på norsk radio i løpet av hans åtte år i det norske musikklivet, har han blitt en stor favoritt blant publikum.

Hans musikalske univers har blitt beskrevet som et møte mellom bygda og byen, der tenåringsangsten møter den store kjærligheten. Som om Lars Winnerbäck eller Håkan Hellstrøm reinkarnerte en plass innerst i bygdenorge, som noen en gang så fint sa det.

Med låter som «Du fortenar ein som meg» og «Den tyngste turen», har han gjort låter med catchy poprefrenger på dialekt til allemannseie.

Norsk viseforum

Norsk viseforum er en medlems- og interesseorganisasjon for låtskrivere, viseartister og viseklubber i Norge.

Besøk Norsk viseforum

På dette kurset får vi høre hans tanker om det å skrive melodier og ikke minst tekst. Hva er det som gjør en sang minneverdig? Hvilke komponenter må med? Hvordan skaper man en god prossess for å skrive?

Det vil bli inspirasjonsseminar på to timer først. Deretter en masterclass hvor deltakerne viser frem en låt hver og får tilbakemeldinger fra Kvammen og øvrige deltakere i kurset. Dette er selvsagt valgfritt.

Pris:

Pris for medlemmer av Norsk viseforum 100 kroner

Pris for ikke-medlem 600 kroner