Ny ansatt i Brak:

Velkommen til Magnus!

Av Inni Mowinckel

| 15. august, 2022
BRAK Magnus Lauritzen 2022 Crop 187 A2775 4x5 V2

Magnus skal hovedsaklig jobbe som prosjektleder for Bergen Songs og Fjaler Songs. I tillegg til sin 50% stilling hos oss, er han en aktiv DJ, musiker og produsent med sitt solo prosjekt Minus Magnus, samt å være label manager i Mhost Likely.

Gratulerer med ny jobb, Magnus. Kan du fortelle litt om hvem du er og hva du driver med?

Takk takk, det er utrolig kjekt å bli en del av teamet! ☀︎

Jeg heter Magnus, noen kjenner meg som artisten Minus Magnus og en del av crew-et til lablet Mhost Likely (plateselskap og eventmaker mm.). Jeg er DJ, produsent, musikkelsker - og nå også medarbeider i Brak! Har bodd i Bergen i over 10 år og stolt av å bo her.

Hva gleder du deg mest til med å jobbe i Brak?

Jobben minner meg litt om arbeid jeg allerede har jobbet med i 10-15 år. Det føles riktig for meg, og jeg tror jeg får brukt og videreformidlet mine kunnskaper fra tidligere erfaringer. Musikkontoret Brak var en fantastisk ressurs da jeg var i startfasen av min musikkarriere, blir kjekt å stå på denne siden og dele mine tips og triks.

Etter mine første dager på kontoret er jeg positivt overrasket over det flotte teamet og den gode stemningen som er her. Har sett fram til hver dag her, og har en god magefølelse på dette vil vare. Kjenner meg også igjen i Braks verdier og interesser. Jeg synes vi er en god match!

Hva tenker du blir viktig for musikkmiljøet fremover?

Vi i Bergen og omegn, må fortsette med vår gode tradisjon til å samarbeide på kryss og tvers av sjangre og bakgrunn. Det er en god holdning som har skapt mange muligheter og gitt gode resultater. Musikk, musikkbransjen, -konsumet og -teknologien er i konstant endring (derfor er det også veldig gøy!). Samarbeidsviljen og åpenheten for informasjonsutveksling er viktig for å fortsette ‘gønne på’ og løfte kunsten fram i lyset.

Personlig tror jeg at selve musikken må komme i første rekke - før man leser av tallene - men samtidig viktig å se til at alle de andre aspektene å drive med musikk spiller på lag med skaperverkene. Det er jo bl.a. derfor Musikkontoret Brak er så kjekke å ha! :)

Hvilket album har du hørt mest på i 2022?

Det går som regel mest i singler og EP-er (les: klubbmusikk), men jeg har hørt mye på 12” til: Carmen Villain - Only Love From Now On [Smalltown Supersound 2022] hjemme i stuen.

Første musikkjøp?

Absolute Music 17 (1996) haha…eeey Macarena!

Magnus Lauritzen

Prosjektleder låtskrivercamps

Bergen

Tlf: (+47) 415 55 582
Mail: magnus@brak.no

Kontakt meg om

Bergen Songs, Fjaler Songs

E-post