Ny ansatt i Musikkontoret Brak:

Velkommen til Ingrid!

Av Musikkontoret Brak

| 09. august, 2023
IMG 1047

Ingrid Døssland er på plass som ny prosjektmedarbeider i Brak, med 50% stilling. Vi har tatt en prat for å bli bedre kjent.

Gratulerer med ny jobb, Ingrid! Kan du fortelle litt om hvem du er, og hva du driver med?

Tusen takk, det er superstas! Jeg heter Ingrid og driver med musikk på litt flere forskjellige måter. Jeg er låtskriver og artist under navnet døssi, generell musikkelsker, produsent og prosjektleder på Forum Scene – og nå også (endelig) medarbeider i Brak!

Hva gleder du deg mest til med å jobbe i Brak?

Jeg gleder meg til veldig mye forskjellig, egentlig! Jeg gleder meg til å møte og bli kjent med enda flere folk, til å se og høre om nye prosjekter som settes i gang, lære mer om bærekraft, lage låtskrivingscamper og til å være med å bidra til positiv utvikling av bransjen. Også gleder jeg meg til hyggelig kontortid sammen med resten av gjengen i Brak :)

Hva tenker du blir viktig for musikkmiljøet fremover?

Musikkmiljøet er jo et bredt begrep, men generelt sett tror jeg det blir enda viktigere å tenke nytt, og å se etter løsninger og muligheter som kanskje ligger litt utenfor der man vanligvis har lett. Jeg opplever et veldig støttende miljø her i Bergen, med en voksende åpenhet og vilje til å utforske nye retninger og måter å gjøre ting på. Jeg tror alt ligger til rette for oss her, og jeg er veldig spent på å se hvor det tar oss.

Hvilket album har du hørt mest på i 2023?

Jeg har visst mistet helt tidsforståelsen etter pandemien og skulle til å si «To learn» av Leith Ross, men så nå at det ikke kom ut før i slutten av mai i år, så det er nok ikke det jeg har hørt aller mest på - men jeg velger å si det likevel. Det er veldig fint!

Første musikkjøp?

Hahah, hjelp. Det må faktisk ha vært «PCD» av The Pussycat Dolls. Jeg var veldig stolt.