Ny prosjektmedarbeider i Bodø:

Simon Nenseter Nome er ansatt i Musikkontoret Nord

Av Ingvild Pettersen Högberg

| 20. januar, 2023
DSCF1590 kopi

Simon er ansatt i en treårig prosjektstilling, og skal jobbe med alle våre tilbud, både seminarer og møteplasser, veiledning og ulike prosjekter. Blant annet får han ansvar for det nye prosjektet «Grønn festival - Grønn arrangør i nord» som skal inspirere arrangører i landsdelen til å jobbe mer med miljø og bærekraft.

Simon kan til daglig treffes på Beddingen Kulturhus i Bodø, hvor Musikkontoret Nord nå har fått kontorer.

Vi har tatt en prat med Simon så du også kan bli litt kjent med vår nye bodøværing her:

Gratulerer med jobb, Simon. Kan du si litt om hvem du er og hva du driver med?

Tusen takk! Jeg er 25 år, opprinnelig fra Telemark og flyttet nordover for akkurat ett år siden i morgen(!). De siste årene har jeg studert og jobbet både som musiker og studiofyr. Ser vel på meg selv som en person som liker å drive med veldig mye forskjellig. Så akkurat hva jeg har drevet med har variert fra måned til måned. Kan vel kalle meg selv en spillende lydtekniker / produsent / synthnerd, og nå ikke minst kulturarbeider!

Hva gleder du deg mest til med å jobbe i Musikkontoret Nord?

Jeg gleder meg til å jobbe med alle de likesinnede og råe folka vi har i musikkbransjen her oppe. Være ute, snakke med alt/alle og skape et solid rammeverk for utøvere og kulturaktører i årene som kommer. Å få lov til å jobbe med kulturliv i denne byen er virkelig en glede!

Hva tenker du blir viktig for musikkmiljøet i Bodø og Nordland fremover?

Jeg tror det blir viktig å markere Bodø og Nordland som en viktig kulturposisjon i dagens musikkbransje. Vi skal vise at vi er konkurransedyktige både nasjonalt men likeså internasjonalt.

Vi skal også bli flinkere på å ta grønne valg! Enten det er turnéplanen, nytt utstyr eller energibruk. Så er det jo viktig å nevne at vi i Musikkontoret er her for dere! (sterkere enn noen gang) :)) Jeg er klar for en prat anytime!!

Kan du anbefale et album for starten av 2023?

Albumet er ikke rykende ferskt, men jeg oppdaget det nå like før nyttår! Intimate Immensity av duoen Tomaga. Utrolig rått prosjekt. Jazz/Alt-rock/elektroniske greier!

Og hvilken konsert her i Bodø kan du anbefale nå på nyåret?

Vanskelig å velge én konsert hehe men veldig mye kult på Bodø Jazz Open i år! Why Kai, Tore Johansen, Valkyrien Allstars og GURLS+Trondheim Jazzorkester, er noe av det jeg gleder meg til!!