Ny daglig leder i Musikkontoret Sørf!

Av Marte Gravem Isaksen

| 09. september, 2022
Foto av Jarle Kvanvig som smiler.

Jarle Kvanvig er ny daglig leder i Musikkontoret Sørf.
Foto: Tobias Hole Aasgaarden

Etter en grundig rekrutteringsprosess har styret landet på ny daglig leder i Sørf. – Vi ser allerede gode resultater fra denne ansettelsen, sier styreleder Kim Skarning Andersen.

Jarle Kvanvig er ansatt som ny daglig leder i Musikkontoret Sørf. Han har tidligere jobbet som forretningsutvikler i organisasjonen, og har vært konstituert i stillingen som daglig leder siden november 2021.

Ifølge styreleder Kim Skarning Andersen ble det gjennomført en grundig rekrutteringsprosess, med mange spennende og kvalifiserte søkere. Det var allikevel et samlet styre som ønsket Jarle Kvanvig som daglig leder:

– Jarle har de siste årene jobbet iherdig med å skape oppmerksomhet og entusiasme i, og rundt, Musikkontoret Sørf, i det som har vært en krevende periode for hele kulturfeltet. Sammen med resten av teamet har han satt i gang en rekke spennende, og ambisiøse, initiativer som vi allerede ser gode resultater fra.

Jarle sitter på kontoret og koser seg

Jarle Kvanvig fotografert på Sørf-kontoret.
Foto: Tobias Hole Aasgaarden

De neste årene i Musikkontoret Sørf kommer til å bli spennende for oss som jobber her, men ikke minst for de som driver med musikk i Agder.
Jarle Kvanvig

– De neste årene i Musikkontoret Sørf kommer til å bli spennende for oss som jobber her, men ikke minst for de som driver med musikk i Agder. Vi har gjennom det siste halvåret jobbet målrettet med å skape et miljø som tilrettelegger for at flere kan ha sitt kreative virke som inntektskilde. Jeg har store ambisjoner for organisasjonen, sier ny daglig leder Jarle Kvanvig.

Kvanvig er tydelig på hva som er målene for Sørf og musikkbransjen i Agder for årene som kommer.

– Vi kommer til å jobbe for å realisere vår visjon om å bli en av de mest innflytelsesrike regionene i Norge for nyskaping av musikk. Sørf skal være en pådriver for at vi får flere samlingssteder for kultur. Agder skal være et attraktivt sted å bo for oss selv og for andre som skal etablere seg. Jeg opplever engasjementet stort hos de som jobber i musikkbransjen og jeg lover å jobbe like hardt som de for å tilrettelegge for vekst og samskaping på tvers av kunstretninger, sier Kvanvig.

Det er ikke bare styret i Musikkontoret Sørf som er glad for at Jarle har takket ja til stillingen:

– Vi har fått mange tilbakemeldinger, både fra bransjeaktører og samarbeidspartnere, om det de opplever som en ny giv i Musikkontoret Sørf. Vi ser også at samspillet internt i teamet fungerer, og med Jarle på plass om leder, er jeg overbevist om at vi når de målene vi har satt oss for både organisasjonen og hele musikkbransjen i Agder, avslutter Andersen.