Musikkontoret Tempo på Trondheim Calling 2023

Av Redaksjonen

| 27. januar, 2023
TC 23 grønnbakgrunn

Etter tre år uten er det endelig klart for Trondheim Calling igjen! Når festivalen sparkes i gang fra torsdag 9. februar 2023 står hele 90 konserter på programmet, i tillegg til en konferansedel på dagtid med 51 programposter og møteplasser for den norske musikkbransjen.

Musikkontoret Tempo presenterer fire programposter på årets konferanse.

Finn formen: ENK, AS, DA, SA, ANS, WTF?
De fleste prosjekter innen musikknæringen starter med en lidenskap. Men hva skjer når man på et eller annet tidspunkt skal opprette et selskap? Hvilken selskapsform passer egentlig ditt virke best? For hva er egentlig DA, ENK, AS, SA, ANS? Hva skiller dem? Og hvilke fordeler og ulemper har de ulike selskapsformene og hva må du være obs på?

Vi har invitert en gjeng som selv har erfaring med ulike måter å organisere seg på til å dele sin visdom med deg.

Spotify 4 Artists
Artist and label partnership teamet guider deg gjennom mulighetene i artistprofilen din på Spotify, analyse av data og hvordan du best benytter deg av de forskjellige verktøyene Spotify 4 Artists tilbyr. Det vil også bli vist eksempler på suksessfulle artistdrevne kampanjer.

Hvordan jobbe med sponsorer og samarbeidspartnere i tiden framover?
Parallelt med at vi er inne i en tid hvor husholdningsøkonomien begrenses av økte priser på energi, mat og renteheving, har kultur- og festivalbransjen den minste andelen av det norske sponsormarkedet.

Vi har derfor samlet noen av landets ledende arrangører for å finne ut hvordan sponsorarbeid kommer til å se ut i tiden framover.

Spotify 4 Songwriters
Spotify's Songwriter & Publishing Relations Team will be hosting a session on Tools, Products and Opportunities for Songwriters and Publishers.

They'll be discussing initiatives including Noteable - Spotify's community for songwriters, producers and publishers and Spotify For Publishing, the data analytics tool that powers Songwriter Pages and Written By playlists.

Musikkontoret Tempo er tilstede på konferansen under hele festivalen, og vi slår gjerne av en prat.

Les mer om resten av konferanseprogrammet på Trondheim Callings nettsider.