Bli med til Aarhus:

Musikkontoret Sørf har inngått et samarbeid med Spotfestivalen!

Av Marte Gravem Isaksen

| 25. januar, 2023
Pind Photo Kasper Krupsdahl

Pind på Spot 2022.
Foto: Kasper Krupsdahl

- Med støtte fra Kristiansand Kommune og Cultiva Express skal vi i år reise ned med en delegasjon til SPOT i Aarhus. Her skal vi ha vår egen scene hvor vi presenterer band fra Kristiansand, sier Jarle Kvanvig, daglig leder i Musikkontoret Sørf.

Formålet med reisen er å skape nye samarbeidsmuligheter og å øke kjennskapen til musikk fra Kristiansand i Danmark. Delegasjonen vil delta på flere konserter og arrangementer for å vise frem musikken fra Kristiansand til et dansk publikum, samtidig som delegasjonen blir bedre kjent med det danske markedet.

- Vi skal reise ned med både artister og musikkbransje fra Kristiansand, for å knytte bånd med den danske og europeiske musikkbransjen. Vår nærhet til Danmark og veien til Europa er helt spesiell, og en mulighet vi skal utnytte i større grad, sier Jarle Kvanvig.

Publikum udendørs Photo Kasper Krupsdahl

Spot 2022.
Foto: Kasper Krupsdahl

SPOT arrangeres 5.-6. mai, og reisen innebære møter med danske musikere, plateselskaper, festivaler og andre sentrale aktører i den danske musikkbransjen.

- Både artister som vil spille og bransjeaktører som vil delta på SPOT kan søke om å bli med på turen, sier Jarle Kvanvig.

Musikkontoret Sørf håper det er mange som vil bli med, og åpner for søknader denne uka.

SPOT

SPOT er en årlig musikkfestival og møtested for aktører i den danske og internasjonale musikkindustri som arrangeres i Aarhus, Danmark. Festivalen har rundt 200 konserter i ulike sjangere i løpet av to dager og samler rundt 8000 mennesker hvorav 1200 er lokale og internasjonale musikkbransjeaktører. I tillegg til konsertene festivalen arrangerer også en konferanse som tar opp ulike temaer innfor musikkindustrien.

Les mer hos SPOT

Musikkontoret Sørf oppfordrer alle interesserte til å følge med på våre nettsider og sosiale medier for mer informasjon om reisen og for å følge med på oppdateringer fra delegasjonen mens de er i Danmark.