25 personer på tur:

Kristiansand på Spotfestivalen

Av Marte Gravem Isaksen

| 09. mai, 2023
Sørf delegasjon Spot

Hele delegasjonen på vei til Aalborg.
Foto: Marte Gravem Isaksen

4.-6. mai 2023 var Musikkontoret Sørf på reise i Danmark sammen med band og bransje fra Kristiansand. Det ble en enormt vellykket tur, og vi er utrolig glad for at delegater, band og samarbeidspartnere hadde mulighet til å være med på dette.

Første del av reisen gikk til Aalborg, hvor vi besøkte vår samarbeidspartner Korma og diskuterte fremtidige samarbeid mellom musikkbransjen i Kristiansand og Aalborg. I tillegg fikk delegasjonen besøkt 100fryd, Huset og Studenterhuset i Aalborg.

Samarbeidspartnerne våre hos Studenthuset og Korma hadde satt sammen et program denne dagen som het "PitSpot". Her spilte Marekvist og NINV showcase, i tillegg til andre artister programmert av Westside Music Sweden fra Göteborg og Studenterhuset i Aalborg.

NINV Aalborg

NINV spiller på Studenterhuset i Aalborg under PitSpot 2023.
Foto: Marte Gravem Isaksen

Korma

Delegasjonen på besøk hos Sørfs søsterorganisasjon i Aalborg, Korma.
Foto: Marte Gravem Isaksen

Fredag reiste vi til Aarhus, hvor bransjedelegasjonen fikk delta på SPOT+, fagprogrammet på Spot. Bransjedelegasjonen fra Kristiansand besto av Dirty Old Town, Vaktbua, Den Feteste Festen, Esther Recordings, Kristiansand Kommune, Sørveiv, Kulturhuset Kick og Musikkontoret Sørf.

Fredag ettermiddag arrangerte Musikkontoret Sørf sammen med Music Norway og P3 et minglearrangement på Spot med tittelen "Meet the Norwegians". Her spilte Michelle Ullestad to låter, og arrangementet var besøkt av mange danske delegater som ønsket å knytte kontakt mot Norge.

På kvelden spilte NINV, Marekvist og Rise Above fantastiske konserter på SPOT. Konsertene var vel besøkt og utrolig gode. Musikkontoret Sørf er kjempestolte over at vi fikk presentere disse artistene på Spot.

Marekvist Foto Liucija Fosseli

Marekvist på Spot 2023.
Foto: Liucija Fosseli

Rise Above Marte Gravem Isaksen

Rise Above på Spotfestivalen.
Foto: Marte Gravem Isaksen

NINV Liucija Fosseli

NINV på Spotfestivalen.
Foto: Liucija Fosseli

Lørdag ble vel utnyttet til fagprogram og møter, før delegasjonen koste seg på festivalen.

Dette ble en veldig lærerik tur, hvor vi har knyttet mange nye kontakter. Musikkontoret Sørf håper at vi kan gjenta turen, for å fortsette å bygge samarbeidet mellom Agder og Danmark.

Turen hadde ikke vært mulig uten samarbeidet med Kristiansand Kommune og Cultiva Express.