Ingrid Haugen Nonskar om identitet og historiefortelling:

— Ta frem et ark, sett deg ned og ha en idémyldring

Av Musikkontoret Brak

| 10. april, 2023

Ingrid Haugen Nonskar forteller i denne videoen hvordan du bryter ned prosessen med å finne din identitet og historiefortelling.

— Jeg kommer på hundre ulike historier allerede nå, og jeg har ikke et band en gang!

Ingrid Haugen Nonskar er en erfaren musikkjournalist og innholdsprodusent med spesialkompetanse innen historiefortelling. Ingrid jobber hos kommunikasjonsbyrået NONSPACE i Bergen.

Identiteten og historien din blir forsterket av fellesskapet du bygger og den visuelle representasjonen din. Ingrid forteller om hvorfor man bør være bevisst på klesstilen sin, og at ulike folk kjenner seg igjen i ulik stil.

— Enten du bryr deg eller ikke, er stil en visuell representasjon av hvem du er, sier Ingrid.

Se hele videoen for å få Ingrid sine tips til hvordan du kan jobbe konkret med historiefortelling og utvikling av stilen din.

Ingrid Haugen Nonskar

Usikker på hva du skal ha på deg? Ingrid Haugen Nonskar forteller om sammenhengen mellom identitet, historiefortelling og stil i denne videoen.
Video: Sjur Pollen

Knekk koden

I videoserien KNEKK KODEN vil Musikkontoret.no rette fokus på hvordan artister og andre aktører i musikkbransjen kan jobbe med utvikling av merkevare og identitet. De første videoene i serien er produsert at Musikkontoret Brak.

Se flere videoer i serien her!