Norske Kulturarrangører inviterer:

Arrangørsamling for Studentarrangører

Av Inni Mowinckel

| 14. september, 2022
I samarbeid med

Norske Kulturarrangører

Synstolkning: Bilde med teksten Arrangørsamling for studentarrangører. 7-8. oktober. Det Akademiske Kvarter. Bergen. Bildet inneholder tre mindre trekantede bilder: bandet spidergawd med saksofon, bass, trommesett og gitar i konsert, et svart hvitt nærbilde av et konsertpublikum, et av et neonlys formet som en gitar. Fotokredit fra venstre: Rune Grande (Spidergawd), Rebels Music (Neongitar), Marthe Hagelien (svart-hvitt publikum)

Norske Kulturarrangører ønsker å bidra til at alle som er engasjert i studentarrangementer skal kjenne at de har den nødvendige kunnskapen og tryggheten som kreves for å lage gode arrangementer. En viktig del av denne satsingen er dette kurset, en arrangørsamling for studentarrangører, og som vi skal sette opp flere steder i landet.

På arrangørsamlingen for studentarrangører 7. og 8. oktober får du lære mer om:

• Hvordan skape gode arrangementer.
• Ledelse av arrangement.
• Kommunikasjon som skaper engasjement, blant de frivillige og hos publikum.
• Karriere i musikkbransjen og på arrangørfeltet.

Kurset er en del av prosjektet «Rekruttering og lederutvikling i arrangørfeltet», med mål om å bidra til økt rekruttering til arrangørbransjen, inspirere til å velge arrangørfeltet som karrierevei og støtte og utvikle unge ledere og ildsjeler.

Les mer og meld deg på i arrangementet under.