Ny daglig leder i Musikkontoret Sørf:

Anette Bylund er konstituert som daglig leder i Sørf

Av Marte Gravem Isaksen

| 08. april, 2024

- Jeg ser frem til å få jobbe med det flotte laget i og rundt Musikkontoret Sørf, og til å bli bedre kjent med organisasjonen og våre samarbeidspartnere, sier Anette Bylund.

Vi er glade for å kunngjøre at Anette Bylund er konstituert daglig leder i Musikkontoret Sørf.

- Anette Bylund bringer med seg en imponerende bakgrunn innen musikkfeltet og vi er sikre på at hun vil være en stødig daglig leder som våre medlemmer og samarbeidspartnere kan samarbeide godt med, sier styreleder i Sørf, Vidar Mortensen.

Anette Bylund har en bred bakgrunn fra musikkbransjen, med mer en 15 års erfaring fra musikkfeltet i regionen. Anette har tidligere vært daglig leder i AKKS Kristiansand, freelance produsent og prosjektleder, jobbet med booking for SiA Studentliv, vært med på å starte Måkeskrik, vært medeier og bookingansvarlig for Skral Festival og har vært daglig leder på Kick. Dette har gitt Anette solid ledererfaring og et stort nettverk lokalt og nasjonalt, som hun tar med seg inn i Musikkontoret Sørf.

Anette Bylund

Anette Bylund er ny daglig leder i Musikkontoret Sørf.
Foto: Simen Børven

Tar over 1. mai

Jarle Kvanvig har sagt opp stillingen som daglig leder i Musikkontoret Sørf, og skal videre til ny jobb.

- Vi er takknemlig for at Jarle har ledet Sørf i to år med store endringer, han har vist et tydelig lederskap og et enormt engasjement for feltet. Vi ønsker han lykke til i ny jobb, sier styreleder Vidar Mortensen.

Anette Bylund har smått startet overlapp hos Sørf, og tar over som konstituert daglig leder 1. mai 2024, og skal ha stillingen ut 2024.

- Jeg er trygg på at Anette vil lede Sørf med engasjement, dedikasjon og visjon, sier Vidar Mortensen.